Author Topic: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2  (Read 2513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wiszita

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
« on: October 25, 2008, 06:36:43 AM »
Apa patut kita lakukan kepada taman permainan kanak2 esp pada waktu malam kerana kawasan tersebut selalu didatangi oleh tetamu yang tidak di undang dan memandangkan keadaan nya adalah gelap boleh mengundangkan perkara yang tak elok!!! Komen

mydotnet

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 78
Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
« Reply #1 on: January 08, 2009, 07:20:04 PM »
sepatutnya setiap tmn diwajibkan pasang lampu................nampaknyaa pihak mpkj buat tak layann jeeee.........tungggu ade hal besar berlaku kat tmn kot baru nak amik tindakan............or kita ramai2 buat aduan kat laman mpkj online....kita buat aduan hari2 biar penuh mailbox dia orggg........
::Teknologi Terkini Pembelajaran dan Menyemak Bacaan Al-Quran :: http://eqalam.bravehost.com
::Email Marketing - PERCUMA 50K Email Aktif :: http://www.emailtunai.net/janiedotcom
:: Bio-Aura Nano Hai-O....Hanya RM1200 Sahaja!! ::

wiszita

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
« Reply #2 on: January 09, 2009, 01:48:43 AM »
Elok sangat la tu, tu yg payah kalau mintak ngan MPKj, alasan may be budget....kan buta sendiri nanti marah pulak diorg....tapi elok jugak complain banyak kali biar penuh mail box depa...hahaha ;D ;D

mydotnet

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 78
Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
« Reply #3 on: January 11, 2009, 10:58:26 PM »
komm pakatt penuhkan mailbox mpkj dgn permohonan lampu kita.......kalau bleh send hari2... ;D
::Teknologi Terkini Pembelajaran dan Menyemak Bacaan Al-Quran :: http://eqalam.bravehost.com
::Email Marketing - PERCUMA 50K Email Aktif :: http://www.emailtunai.net/janiedotcom
:: Bio-Aura Nano Hai-O....Hanya RM1200 Sahaja!! ::

mydotnet

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 78
Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
« Reply #4 on: January 15, 2009, 10:39:19 AM »
Jom, kita ramai-ramai buat aduan dlm web mpkj online ni......biar dia org menyampah dok buat report sama kat ketua depa........

http://mpkj.starselangor.net/iresponz/index.cfm
::Teknologi Terkini Pembelajaran dan Menyemak Bacaan Al-Quran :: http://eqalam.bravehost.com
::Email Marketing - PERCUMA 50K Email Aktif :: http://www.emailtunai.net/janiedotcom
:: Bio-Aura Nano Hai-O....Hanya RM1200 Sahaja!! ::