Author Topic: yuran bulanan persatuan penduduk jalan 4(yuran keselamatan+aktiviti2 persatuan)  (Read 3610 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Yuran bulanan sebanyak RM30.00 bolehlah dibayar secara tunai, cek, bank deraf atau wang pos atas nama PERSATUAN PENDUDUK JALAN 4 TAMAN IMPIAN PUTRA atau secara direct debit ke akaun Maybank No. 562834611473. Maklumat pembayar seperti nama dan alamat rumah hendaklah dihantar melalui sms 014-2164037 atau e-mail kepada timpianputra@yahoo.com bagi pengeluaran resit.

- Bendahari PPTIP -

jalan 4 aka fasa 6....urusan dh semakin dipermudahkan...semoga kita yg dh jadi komiti jalan4 aka fasa6 ni semakin mudah utk membayar yurann yeee....kepada yg masih belum mendaftarkan diri sebagai ahli persatuan boleh la mendapatkan borang pendaftaran melalui wakil2 lorong masing2 atau jika tak terjumpa dengan wakil lorong tuan/puan bleh juga berjumpa dgn wakil lorong or ajk2 lain....bayar jgn tak bayar...moh kite membayar....wang kita utk semua....mari kita kasihankan kepada yg berat nk menyumbang...mereka juga memerlukan perlindungan...huhuhuhu.....semoga sumbangan kecil kita tu mendapat berkat....InsyaAllah..
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
SAYA SOKONG!!!

sama sama la kita menunaikan tanggungjawab kita demi keselamatan keluarga kita dan harta benda kita

marilah sama2 kita hidup aman damai dan harmoni........ ;D ;D ;D ;D ;D

azroy

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 149
jikalau tak byr yuran,
SELURUH PERSATUAN PENYAMUN AKAN MENGAMBIL TINDAKAN! :D

syira

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 424
  • Gender: Female
saya sokong jugak!!!! ;D ;D

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
wakakakakakaaaaa...... harap2 jangan la sampai penyamun bikin union kat fasa kita ni.... hihihihihi.....

kutipan di pondok pengawal masih ada lagi ke sekiranya tidak bayar melalui online tu.... sekadar bertanya....
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
wakakakakakaaaaa...... harap2 jangan la sampai penyamun bikin union kat fasa kita ni.... hihihihihi.....

kutipan di pondok pengawal masih ada lagi ke sekiranya tidak bayar melalui online tu.... sekadar bertanya....

kutipan kat pos pengawal masih diteruskan sepertia biasa....kutipan bermula 1hb smpai 7hb setiap bulan...mengikut juga kelapangan tuan bendahara...
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

azroy

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 149
wakakakakakaaaaa...... harap2 jangan la sampai penyamun bikin union kat fasa kita ni.... hihihihihi.....

kutipan di pondok pengawal masih ada lagi ke sekiranya tidak bayar melalui online tu.... sekadar bertanya....
semlm yg ko byr kat guard tu mende?siap salam cium ketiak sendiri lg..

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
wakakakakakakaaaaa..... pewangi asli.... hahahahhaaaaa......
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

azroy

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 149
laki sapa la nih

mazeli

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 78
jikalau tak byr yuran,
SELURUH PERSATUAN PENYAMUN AKAN MENGAMBIL TINDAKAN! :D

gila ganazzz...penyamun dah mintak wang perlindungan keh keh ;D

pasni kiter beratur bayar yuran kat Petronas BSP plak.... hehe

ade satu cadangan, selain dr SMS/email nk bagitau kita dah bayar, siapa yg bayar ikut mesin deposit/ATM ni mungkin boleh tulis nama & alamat kat belakang slip payment tu dan drop kat satu box yg diletakkan kat guard pos....amacam??

Pastu tuan bendahari bolehla check box tu bila2 masa dan resit boleh la dikeluarkan...

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
jikalau tak byr yuran,
SELURUH PERSATUAN PENYAMUN AKAN MENGAMBIL TINDAKAN! :D

gila ganazzz...penyamun dah mintak wang perlindungan keh keh ;D

pasni kiter beratur bayar yuran kat Petronas BSP plak.... hehe

ade satu cadangan, selain dr SMS/email nk bagitau kita dah bayar, siapa yg bayar ikut mesin deposit/ATM ni mungkin boleh tulis nama & alamat kat belakang slip payment tu dan drop kat satu box yg diletakkan kat guard pos....amacam??

Pastu tuan bendahari bolehla check box tu bila2 masa dan resit boleh la dikeluarkan...



pun boleh jugeeeeeee....kalo nk masuk kat box rumah tuan bendahara pun  boleh....
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

MamaDania

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 176
  • Gender: Female
kalau kita bayar online pastu mintak tuan bendahara masukkan resit kat dlm box umah kita blh?... huhuhu kita x pindah lg la...
~ find a way to be thankful for your troubles, and they can become your blessings ~

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
kalau kita bayar online pastu mintak tuan bendahara masukkan resit kat dlm box umah kita blh?... huhuhu kita x pindah lg la...

yups sememangnya begitu lah caranya...resit akan dimasukkan ke dlm tong surat tuan/puan....tak perlu collect lagi....
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/