Author Topic: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan  (Read 33625 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #135 on: February 23, 2011, 01:04:20 PM »
Sapa tokeh kedai gunting tu?

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #136 on: February 23, 2011, 01:42:43 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

rase nyer ada 2 salun kt c2 kan

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #137 on: February 23, 2011, 02:03:45 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

ehemm2 tu ape maksud dia tuan PMB

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #138 on: February 23, 2011, 02:33:17 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

ehemm2 tu ape maksud dia tuan PMB

cuba2 lah tn masukkkk tgk dan perati. . syampo gurl tu pakai seksi tuu beb!
___________________
aku /..PMB

zahidee_taat

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #139 on: February 23, 2011, 02:44:17 PM »
saya pernah gunting rambut kat situ... biasa je .. x de apa2 pun..

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #140 on: February 24, 2011, 04:52:08 PM »
haha.. ehem2 tu seksi jeke..  :D
tak pernah tgk pun sebab gunting kat serambi mekkah je..
boleh tegur kot.. Melayu ke bangsa lain..

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #141 on: February 24, 2011, 08:28:05 PM »
Owh...kat salun rambut bbm ada seksi rupanya. Itu je ke?
Kl ownernya Islam, tegur je. Kl x, x pergi dah.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #142 on: September 19, 2011, 06:03:16 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

apo bondo yg ehemm ehemmm tu....ado "......"  ko, takkan kot

daisypink

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #143 on: October 11, 2011, 03:38:28 PM »
khabar angin ada budak kena culik...betul ke...saya dapat sms dari no mana x tau...minta penduduk berhati hati...
ikhlas dalam semua hal.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #144 on: October 11, 2011, 08:06:59 PM »
khabar angin ada budak kena culik...betul ke...saya dapat sms dari no mana x tau...minta penduduk berhati hati...

boto ko cito ni bang...polis tau ko cito nie...adoi ni dah mulo bondo2 yg menakutkan tibo kek kawasan kito nie.. ??? ??? ???

Kancil perak

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #145 on: October 11, 2011, 08:12:47 PM »
betul ke ni?...

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #146 on: October 12, 2011, 09:45:57 AM »
Minta tolong siasat dulu kesahihan berita baru war-warkan.. kerana org kita cepat panik dgn khabar angin. Dn smpai ke pagi nih xder update dr mana2 pihak..  ::) ::)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #147 on: October 12, 2011, 03:05:35 PM »
Minta tolong siasat dulu kesahihan berita baru war-warkan.. kerana org kita cepat panik dgn khabar angin. Dn smpai ke pagi nih xder update dr mana2 pihak..  ::) ::)

panik takpo kak..jangan melompek lak.. ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #148 on: October 12, 2011, 03:10:33 PM »
khabar angin ada budak kena culik...betul ke...saya dapat sms dari no mana x tau...minta penduduk berhati hati...

Sekiranyer forumer tau .... sila berikan secara detail kat sect maner incident tue blaku, hari dan brape haribulan ???  ;) ;) ;)

daisypink

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #149 on: October 14, 2011, 08:31:42 PM »
saya dpat sms hari selasa lepas, memang ada org citer pun, budak skolah rendah,mangsa 4 orang katanya,kejadian kt sec 4,bkt mkota..cuma tidak diheboh kn kerana masih dlm siasatan polis lg..begitu lah sumber mklumat yg di ketahui..harap kita perihatin keselamatn smua jiran tetnga..
ikhlas dalam semua hal.