Author Topic: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan  (Read 39176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #105 on: 28 Jan, 11:20:45 AM »
tak sabar nak duk BM..ujung minggu ni pindah..btw, jln2 kt BM ni jln private ke..sapo yg menten?
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #106 on: 28 Jan, 03:26:36 PM »
tak sabar nak duk BM..ujung minggu ni pindah..btw, jln2 kt BM ni jln private ke..sapo yg menten?

Sabar bang... sabar...

Kalu abang yang tak duduk lagi pun dah tak sabar... jadi macam kita orang yang dah duduk lama ni, tak tau la nak kata... pasal jalannya jer pun dah cukup...  ;D ;D ;D

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #107 on: 28 Jan, 04:58:48 PM »
kalau jalan tu jalan negeri, haku sound je dr shafie yb bangi..xtaula klu dia nak dgr sound haku..haha..
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #108 on: 28 Jan, 05:02:01 PM »
kalau jalan tu jalan negeri, haku sound je dr shafie yb bangi..xtaula klu dia nak dgr sound haku..haha..

Sama la kita bang... i kenal sangat YB tu... YB jer tak kenal i...  ;D ;D ;D

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #109 on: 28 Jan, 05:03:54 PM »
kalau jalan tu jalan negeri, haku sound je dr shafie yb bangi..xtaula klu dia nak dgr sound haku..haha..

Sama la kita bang... i kenal sangat YB tu... YB jer tak kenal i...  ;D ;D ;D

yb tu kenal ayah i..i kawen pun dia dtg..tp klu jumpa dia..kena introduce.."saya anak si polan.."..barula yb.."oooo!" dia pun layan lbh sket..haha
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #110 on: 28 Jan, 06:01:09 PM »


jalan BBM ni sesuai untuk kereta-kereta Rally....memang sengaja pemaju buat camtu... ;D ;D :D :D :D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #111 on: 28 Jan, 06:10:27 PM »


jalan BBM ni sesuai untuk kereta-kereta Rally....memang sengaja pemaju buat camtu... ;D ;D :D :D :D

Dan juga untuk semua yang 4 wheel...  ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #112 on: 28 Jan, 06:15:32 PM »


jalan BBM ni sesuai untuk kereta-kereta Rally....memang sengaja pemaju buat camtu... ;D ;D :D :D :D

Dan juga untuk semua yang 4 wheel...  ;D

termasuklah lori....sesapa yg nak tukar dari keta ke lori elok sangat la tu,...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #113 on: 30 Jan, 12:10:11 AM »
sampah plak camne ek?dah lama diorg tak amik..klu amik berpilih plak tu..
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #114 on: 02 Apr, 03:26:43 PM »


Club house dah ada...tapi hanya untuk golongan atasan.....setakat rumah double storey ke bawah....nengok dari jauh je la >:(
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #115 on: 02 Apr, 03:33:47 PM »
Club house dah ada...tapi hanya untuk golongan atasan.....setakat rumah double storey ke bawah....nengok dari jauh je la >:(

tulah pasalll.... Ini TIDAK adil.   >:(



___________________
aku /..PMB

mikebravomike

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 110
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #116 on: 02 Apr, 04:21:55 PM »
sabar2.. jgn hangen2 di hari jumaat yg mulia ni.. sila refer kat thread clubhouse yek.  :D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #117 on: 02 Apr, 04:26:08 PM »
sabar2.. jgn hangen2 di hari jumaat yg mulia ni.. sila refer kat thread clubhouse yek.  :D

Isu clubhouse adalah salah satu dari isu isu BBMahkota yang aku perasan... ;) ;) ;)

mikebravomike

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 110
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #118 on: 02 Apr, 04:29:31 PM »
ahaha.. xleh nak bt byk utk isu ni skrg.. lgpun BMC tu pun tgh nak membangun lagi.. mana laa tau bila dah melotop BMC tu, membership akan dibuka pada semua penduduk BBM..  :D :D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #119 on: 02 Apr, 04:54:00 PM »
ahaha.. xleh nak bt byk utk isu ni skrg.. lgpun BMC tu pun tgh nak membangun lagi.. mana laa tau bila dah melotop BMC tu, membership akan dibuka pada semua penduduk BBM..  :D :D

membangun apanya lg. . ?
kitaorg tk perlu sngt pembangunan tu.. yg penting Kemudahan . .
___________________
aku /..PMB