Author Topic: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan  (Read 38600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikebravomike

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 110
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #120 on: 02 Apr, 05:02:06 PM »
iyer.. maksud saya.. membangun dari segi kemudahan.. kemudahan yang ada basic sgt..

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #121 on: 02 Apr, 05:08:46 PM »
iyer.. maksud saya.. membangun dari segi kemudahan.. kemudahan yang ada basic sgt..

kemudahan yg dapat digunakan oleh semua org yg dok kat BBM ni....
best yer kalu dapat bw anak2 mandi kat kolam tu....





daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #122 on: 02 Apr, 05:10:35 PM »
iyer.. maksud saya.. membangun dari segi kemudahan.. kemudahan yang ada basic sgt..

kemudahan yg dapat digunakan oleh semua org yg dok kat BBM ni....
best yer kalu dapat bw anak2 mandi kat kolam tu....


memang ada kasta dalam kehidupan kita sehari hari walaupun kita cuba menafikan nyer... :P :P :P

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #123 on: 02 Apr, 05:27:02 PM »
iyer.. maksud saya.. membangun dari segi kemudahan.. kemudahan yang ada basic sgt..

kemudahan yg dapat digunakan oleh semua org yg dok kat BBM ni....
best yer kalu dapat bw anak2 mandi kat kolam tu....


memang ada kasta dalam kehidupan kita sehari hari walaupun kita cuba menafikan nyer... :P :P :P

jangan sampai jadi..." ala kassim....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mikebravomike

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 110
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #124 on: 02 Apr, 05:34:40 PM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..


F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #125 on: 03 Apr, 10:13:11 AM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..



aikkk....betul ker non guests pon boleh masuk cuma dikenakan bayaran... ???

bukan nyer tak dibenarkan masuk ker...hehehe

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #126 on: 03 Apr, 10:21:55 AM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..



aikkk....betul ker non guests pon boleh masuk cuma dikenakan bayaran... ???

bukan nyer tak dibenarkan masuk ker...hehehe

tu ler.... ari tu tanye kata utk member je.....

P/s : PMB x member pun.... selamber je...  ;D ;D ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #127 on: 05 Apr, 08:02:39 AM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..



aikkk....betul ker non guests pon boleh masuk cuma dikenakan bayaran... ???

bukan nyer tak dibenarkan masuk ker...hehehe

tu ler.... ari tu tanye kata utk member je.....

P/s : PMB x member pun.... selamber je...  ;D ;D ;D ;D

aku pon heran gak...jom kita report...ahahahaha

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #128 on: 05 Apr, 09:13:45 AM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..

aikkk....betul ker non guests pon boleh masuk cuma dikenakan bayaran... ???

bukan nyer tak dibenarkan masuk ker...hehehe
tu ler.... ari tu tanye kata utk member je.....

P/s : PMB x member pun.... selamber je...  ;D ;D ;D ;D
aku pon heran gak...jom kita report...ahahahaha

saya kenal pak guard tu la..  ;D
___________________
aku /..PMB

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #129 on: 05 Apr, 09:52:06 AM »
kalau nak mandi kat situ, mintak laa kawan2 yg dah jadi member bawak kesana.. setiap member blh membawa maximum 4org guests..
klu (non guests) adults nak swim2.. kena rm10, budak2.. rm5..

aikkk....betul ker non guests pon boleh masuk cuma dikenakan bayaran... ???

bukan nyer tak dibenarkan masuk ker...hehehe
tu ler.... ari tu tanye kata utk member je.....

P/s : PMB x member pun.... selamber je...  ;D ;D ;D ;D
aku pon heran gak...jom kita report...ahahahaha

saya kenal pak guard tu la..  ;D


saya pulak kenal PMB...so boleh masuk mandi kat kolam la kot...hehehe

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #130 on: 05 Apr, 12:35:48 PM »

saya pulak kenal PMB...so boleh masuk mandi kat kolam la kot...hehehe

kategori salah guna kuasa ni... report SPRM... ;) ;) ;)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #131 on: 05 Apr, 02:11:41 PM »

saya pulak kenal PMB...so boleh masuk mandi kat kolam la kot...hehehe

kategori salah guna kuasa ni... report SPRM... ;) ;) ;)

diaorg dtg pun mandi sekali .... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #132 on: 05 Apr, 02:12:39 PM »

saya pulak kenal PMB...so boleh masuk mandi kat kolam la kot...hehehe

kategori salah guna kuasa ni... report SPRM... ;) ;) ;)

nko berani ker.....sarjan tuu.... ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #133 on: 05 Apr, 02:14:21 PM »

saya pulak kenal PMB...so boleh masuk mandi kat kolam la kot...hehehe

kategori salah guna kuasa ni... report SPRM... ;) ;) ;)

nko berani ker.....sarjan tuu.... ;D

sarjan lagi boleh kena tindakan tegas.... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #134 on: 05 Apr, 02:17:24 PM »

nko berani ker.....sarjan tuu.... ;D

apsal pulak tak berani? sajan kena tabik spring gegar kat kerih bersilang tau... ::) ::) ::)