Author Topic: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan  (Read 38249 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

abu busyra

  • Guest
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #135 on: 13 May, 03:44:13 PM »
salam sume...
BBM ni ade persatuan penduduk ke. maafle, org baru neh.
nmpak byk jg masalh at BBM, tp mcm x terluah pada pihak2 berkenaan.
blh try Aduan Rakyat neh ;D

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #136 on: 07 Jun, 11:51:57 PM »
Boleh ke Committee maya jadi wakil penduduk BBM... atau Jawatan kuasa nak buat masjid jadi wakil penduduk...atau ada Tun/Tan Sri/ Dato' Seri/ Dato'/ Tuan/Puan yang nak mulakan inisiatif. Kawan follow jer....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #137 on: 11 Jun, 11:57:42 AM »
Boleh ke Committee maya jadi wakil penduduk BBM... atau Jawatan kuasa nak buat masjid jadi wakil penduduk...atau ada Tun/Tan Sri/ Dato' Seri/ Dato'/ Tuan/Puan yang nak mulakan inisiatif. Kawan follow jer....

boleh saja kalau ada yg berminat untuk memulakan langkah pertama.....nak tunggu sampai bila??... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #138 on: 15 Jun, 11:45:30 AM »

bila lagi masalah kat sini nak settle...terutama jalan dan kawasan lot banglo ...dah macam kawasan hutan simpan kekal.....ada club house pun hanya untuk org tertentu saja...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #139 on: 16 Jun, 02:18:07 PM »
salam sume...
BBM ni ade persatuan penduduk ke. maafle, org baru neh.
nmpak byk jg masalh at BBM, tp mcm x terluah pada pihak2 berkenaan.
blh try Aduan Rakyat neh ;D

apa ler korang ni... bro abu tanya tak jawab...

jawapan kepada soalan bro abu - ADA

timacih...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #140 on: 23 Jun, 09:48:31 AM »
salam sume...
BBM ni ade persatuan penduduk ke. maafle, org baru neh.
nmpak byk jg masalh at BBM, tp mcm x terluah pada pihak2 berkenaan.
blh try Aduan Rakyat neh ;D

apa ler korang ni... bro abu tanya tak jawab...

jawapan kepada soalan bro abu - ADA

timacih...

ada tak ada yg penting kita gembira....la la la la ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

elmil

  • Guest
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #141 on: 26 Aug, 07:42:20 PM »
betul..betul..saya br duduk kat area bukit mahkota ni 7 bln lbh..mula2 masuk umah dah hidu bau busuk..n then saya tanya suami bau ape ni? cepat2 tutup semua tingkap..kalau u all tgl kat bukit mahkota seksyen 4 lg lah korang dpt bau tu.. bleh dikatakan hari2 jugak lah saya akn cium bau tu..rasa loya plak..lagi2 sy ni duduk kat blok b seksyen 4..mmg pening kpala di buatnya..tak thn..busuk!!! sian tgk kat kedai makan bawah umah sy ni..bukan slh dia pon tp nak wat mcm mn kn trima lah..kdg2 x de sape nk mkn kat kdai tu..n saya x pnh nak bukak tingkap umah..kalau orang tgk mesti orang ckp sy ni sombong..tp sebenarnya...saya tak tahan BUSUK!!!!

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #142 on: 27 Aug, 03:57:58 PM »
betul..betul..saya br duduk kat area bukit mahkota ni 7 bln lbh..mula2 masuk umah dah hidu bau busuk..n then saya tanya suami bau ape ni? cepat2 tutup semua tingkap..kalau u all tgl kat bukit mahkota seksyen 4 lg lah korang dpt bau tu.. bleh dikatakan hari2 jugak lah saya akn cium bau tu..rasa loya plak..lagi2 sy ni duduk kat blok b seksyen 4..mmg pening kpala di buatnya..tak thn..busuk!!! sian tgk kat kedai makan bawah umah sy ni..bukan slh dia pon tp nak wat mcm mn kn trima lah..kdg2 x de sape nk mkn kat kdai tu..n saya x pnh nak bukak tingkap umah..kalau orang tgk mesti orang ckp sy ni sombong..tp sebenarnya...saya tak tahan BUSUK!!!!

Nasib baik BAU BUSUK tu tak sampai ke Seksyen 2,BBM... ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #143 on: 23 Feb, 10:20:40 AM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 
___________________
aku /..PMB

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #144 on: 23 Feb, 01:04:20 PM »
Sapa tokeh kedai gunting tu?

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #145 on: 23 Feb, 01:42:43 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

rase nyer ada 2 salun kt c2 kan

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #146 on: 23 Feb, 02:03:45 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

ehemm2 tu ape maksud dia tuan PMB

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #147 on: 23 Feb, 02:33:17 PM »


kedai gunting rambut@salun BBM ada  ehemm..ehemmm !!   tolong perati2kan ...
 

ehemm2 tu ape maksud dia tuan PMB

cuba2 lah tn masukkkk tgk dan perati. . syampo gurl tu pakai seksi tuu beb!
___________________
aku /..PMB

zahidee_taat

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #148 on: 23 Feb, 02:44:17 PM »
saya pernah gunting rambut kat situ... biasa je .. x de apa2 pun..

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #149 on: 24 Feb, 04:52:08 PM »
haha.. ehem2 tu seksi jeke..  :D
tak pernah tgk pun sebab gunting kat serambi mekkah je..
boleh tegur kot.. Melayu ke bangsa lain..