Poll

taekwon do

seni bela diri
0 (0%)
SUKAN
0 (0%)
TAEKWONDO
1 (100%)

Total Members Voted: 1

Author Topic: taekwon do  (Read 1449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rodzi

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
taekwon do
« on: January 22, 2011, 07:33:45 PM »
asalamualaikum... sekarang ni banyak belaku jenayah kekerasan yang dilapor dalam akbar..saya sebagi jurulatih taekwon do pun risau.. saya rasa kita perlu belajar seni bela diri untuk mempertahan kan diri dan maruah keluarga..jadi sesiapa berminat untuk buka kelas taekwon do boleh hubungi saya.. untuk dewasa dan kanak... profil saya..5 degree black belt ITF ..sejak mengajar taekwon do sejak tahun 1989 lagi.. kebanyakkan di sekolah agama.. dulu mengajar sukan wajib kat UKM dan UTM, email RODZIZAKARIA@YAHOO.COM.

besout

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 136
  • Gender: Male
Re: taekwon do
« Reply #1 on: January 23, 2011, 11:16:32 AM »
Saya berminat.. Saya lebih kepada nak bersenamla kut.

Maybe Encik boleh prepare details and letak dekat sini terus.

rodzi

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
Re: taekwon do
« Reply #2 on: January 23, 2011, 02:02:50 PM »
kelas kalau boleh 2 kali seminggu.. yuran bulanan rm25 yuran tahunan rm30. perlu ada uniform taekwon do.
yang akan diajar.
program tkd boleh dikatakan berjaya kerana hampir seluruh dunia diajar benda yang sama.

displin
keregangan
fokus
matlamat
self defence.
combat fighting.
tempur senjata

nando

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 158
Re: taekwon do
« Reply #3 on: January 23, 2011, 07:20:08 PM »
saya berminat...lokasi kat mana nak form ni..

rodzi

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
Re: taekwon do
« Reply #4 on: January 29, 2011, 10:14:02 PM »
saya menetap di putra jalan 3.. tapi tempat nak buat kelas belum ada lagi.. ada cadangan ke?

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: taekwon do
« Reply #5 on: February 16, 2011, 02:59:57 PM »
saya menetap di putra jalan 3.. tapi tempat nak buat kelas belum ada lagi.. ada cadangan ke?

Saya cadang buat kat Rumah Kelab BBM. Sekarang di sana bapak boleh main tenis, emak boleh tengok baby n kiddies main pool... bebudak remaja ber tae kwan do.