Author Topic: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal BBM  (Read 5702 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #15 on: 20 Apr, 06:42:26 PM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #16 on: 20 Apr, 07:43:00 PM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #17 on: 20 Apr, 11:47:53 PM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #18 on: 21 Apr, 09:28:58 AM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

itu dulu...skrg training dah kureng....banyak masa abis kat ober the sea...kih kih ;D ;D ;D
jom beli basikal....gary dh start kayuh.. :D :D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal BBM
« Reply #19 on: 21 Apr, 01:33:41 PM »
Apa susah bro.. Boleh import player.. Bangla & indon kan ramai.. Hehe.. :D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal BBM
« Reply #20 on: 21 Apr, 04:30:32 PM »
Apa susah bro.. Boleh import player.. Bangla & indon kan ramai.. Hehe.. :D

kalau boleh tak de hal....sek 5 boleh buat 5 team...padu punya...myanmar+ nepal+ bangla + pakistan ;D ;Dbuleh ker??..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal BBM
« Reply #21 on: 21 Apr, 07:34:23 PM »
Apa susah bro.. Boleh import player.. Bangla & indon kan ramai.. Hehe.. :D

kalau boleh tak de hal....sek 5 boleh buat 5 team...padu punya...myanmar+ nepal+ bangla + pakistan ;D ;Dbuleh ker??..

Pakistan Jati bebbbb......  ;D ;D ;D ;D ;D

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #22 on: 21 Apr, 07:37:32 PM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

itu dulu...skrg training dah kureng....banyak masa abis kat ober the sea...kih kih ;D ;D ;D
jom beli basikal....gary dh start kayuh.. :D :D

brader aku ada ko nak? tp harga riban bro.... masak siot...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #23 on: 21 Apr, 08:27:40 PM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

itu dulu...skrg training dah kureng....banyak masa abis kat ober the sea...kih kih ;D ;D ;D
jom beli basikal....gary dh start kayuh.. :D :D

brader aku ada ko nak? tp harga riban bro.... masak siot...

brader ko pakistan ker??? :o :o :o
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #24 on: 22 Apr, 12:05:26 AM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....

Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

itu dulu...skrg training dah kureng....banyak masa abis kat ober the sea...kih kih ;D ;D ;D
jom beli basikal....gary dh start kayuh.. :D :D

brader aku ada ko nak? tp harga riban bro.... masak siot...

brader ko pakistan ker??? :o :o :o

Bro.... tgk la quote mana yg aku reply.... aisey....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Roger...Roger...Pemain-pemain futsal SEKSYEN 5
« Reply #25 on: 22 Apr, 09:43:02 AM »
kepada warga seksyen 5 yang berminat untuk main futsal mewakili sek 5 , letak nama ...

Persatuan penduduk sek 2 & 3 ajak kita rentap.....kurang-kurang kena ada 12-13 pemain baru bley buat 2 team....
[/quo
Sebelum tu rentap dgn seksyen 6 dulu la bro...  ;D tak pun buat 3 penjuru satu hari.. Mlm ni seksyen 6 ade game kat galaxi futsal BBBangi..

boleh tu memang boleh...tapi tu la baru ada 2-3 org je ni.....cammano tu.. ;D

apsal x bleh plak...... keupayaan ko pun dah cm 3-4 orang.... kira ccantek la tu...

itu dulu...skrg training dah kureng....banyak masa abis kat ober the sea...kih kih ;D ;D ;D
jom beli basikal....gary dh start kayuh.. :D :D

brader aku ada ko nak? tp harga riban bro.... masak siot...

brader ko pakistan ker??? :o :o :o

Bro.... tgk la quote mana yg aku reply.... aisey....

 ;D ;D ;D ;D...basikal rupenya.....kawan kalau boleh nak cari basikal tua je....nak keluar peluh tak semestinya basikal nak kena riban-riban.....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku