Author Topic: Untuk Warga seksyen 2 ( Jadual Kuliah bagi bulan MAC di Surau Al- Muhajirin )  (Read 5202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
tolong jgn OT.. serius ni :(
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
tolong jgn OT.. serius ni :(
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

releks ler bro... kerja macam ni memang akan sentiasa berhadapan dengan menda macam ni... jangan nak stress sangat... buat apa yang patut... explain agak agak cukup... nuf said... ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
tolong jgn OT.. serius ni :(
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

releks ler bro... kerja macam ni memang akan sentiasa berhadapan dengan menda macam ni... jangan nak stress sangat... buat apa yang patut... explain agak agak cukup... nuf said... ;D ;D ;D

gang2 ot ni tahu peranan masing2..
 "  harap semua pihak telah jelas dan faham peranan masing masing... jadi, kita pakat pakat mainkan peranan masing masing dengan sebaiknya...   "  ;D
 
 
 
 
___________________
aku /..PMB

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
geng OT turut mainkan peranan? ... tapi memang tak di nafikan..hahaha

tolong jgn OT.. serius ni :(
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

releks ler bro... kerja macam ni memang akan sentiasa berhadapan dengan menda macam ni... jangan nak stress sangat... buat apa yang patut... explain agak agak cukup... nuf said... ;D ;D ;D

gang2 ot ni tahu peranan masing2..
 "  harap semua pihak telah jelas dan faham peranan masing masing... jadi, kita pakat pakat mainkan peranan masing masing dengan sebaiknya...   "  ;D
 
 
 
 


daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
tolong jgn OT.. serius ni :(
ni tak puas hati nih... masuk kandang harimau apsal nak mengaum nyer? mengucap jer lah... :P :P :P

releks ler bro... kerja macam ni memang akan sentiasa berhadapan dengan menda macam ni... jangan nak stress sangat... buat apa yang patut... explain agak agak cukup... nuf said... ;D ;D ;D

gang2 ot ni tahu peranan masing2..
 "  harap semua pihak telah jelas dan faham peranan masing masing... jadi, kita pakat pakat mainkan peranan masing masing dengan sebaiknya...   "  ;D
 

kawan simpulkan... Kalau geng2 OT tak mainkan peranan... Bukan senang kambing nak datang... MuaHaHaHa... :D :D :D