Author Topic: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi  (Read 11905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #45 on: 22 Apr, 02:53:13 PM »
cuba cari juga di bangunan SPRM

Kena tubuh Suruhanjaya Diraja nampaknye ni.... Kena check kat balai ada buat report orang hilang ke....

jgn naik atas dulu..... check kat court badminton...   ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #46 on: 22 Apr, 02:57:07 PM »
ada 2 kemungkinan...

1- dia pergi tapi kakak tu dah tak niaga....so fed up..= tak de laporan
2- memang dia tak gi langsung = tak de laporan le ;D ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

amran

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 272
  • Gender: Male
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #47 on: 22 Apr, 03:07:56 PM »
ada 2 kemungkinan...

1- dia pergi tapi kakak tu dah tak niaga....so fed up..= tak de laporan
2- memang dia tak gi langsung = tak de laporan le ;D ;D ;D ;D

Kemungkinan ke3 - bila nengok akak tu dah tak meniaga...dia yang meniaga pulak.. ;D ;D
Am

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #48 on: 22 Apr, 03:08:43 PM »
ada 2 kemungkinan...

1- dia pergi tapi kakak tu dah tak niaga....so fed up..= tak de laporan
2- memang dia tak gi langsung = tak de laporan le ;D ;D ;D ;D

Kemungkinan ke3 - bila nengok akak tu dah tak meniaga...dia yang meniaga pulak.. ;D ;D

kemungkinan ke-4 ??..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #49 on: 22 Apr, 03:10:35 PM »
ada 2 kemungkinan...

1- dia pergi tapi kakak tu dah tak niaga....so fed up..= tak de laporan
2- memang dia tak gi langsung = tak de laporan le ;D ;D ;D ;D

Kemungkinan ke3 - bila nengok akak tu dah tak meniaga...dia yang meniaga pulak.. ;D ;D

kemungkinan ke-4 ??..

4. Dia ikut trip EXORA konvoi ke Thailand... ;D ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #50 on: 23 Apr, 07:45:51 PM »
ada 2 kemungkinan...

1- dia pergi tapi kakak tu dah tak niaga....so fed up..= tak de laporan
2- memang dia tak gi langsung = tak de laporan le ;D ;D ;D ;D

Kemungkinan ke3 - bila nengok akak tu dah tak meniaga...dia yang meniaga pulak.. ;D ;D

kemungkinan ke-4 ??..

4. Dia ikut trip EXORA konvoi ke Thailand... ;D ;D ;D


Amboiiiiiiii.... ngumpat I ye. Nak kene daddy nih, jaga youuuu  ;D ;D ;D

Kemungkinan 1
Ada betul. Menyampah kawan sebab tak peronah nampak dia dah  >:(

Kemungkinan 2
Kawan selalu pegi. Boleh dikatakan hari2. Tapi 2-3 minggu ni tak sempat nak jenguk selalu sebab kawan tengah gelabah nak exam minggu nih. Errr... kawan kan student UPM  ;D

Kemungkinan 3
Kawan akan berniaga sama dengan akak tu kalau akak tu comel dan masih solo  ;D

Kemungkinan 4
Trip Exora ke Lumut jer hujung minggu nih. 175 bijik berkonvoi dari Subang ke Lumut hari Sabtu pagi. Konvoi ke Siam dalam bulan 7  :P

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #51 on: 24 Apr, 09:02:00 AM »
Sib baik tak jumpa kat badminton court. Kalau jumpa.... bukan takat nak kena siasat air soya. Kena tubuh RCI ni. RCI RCI CSI...eh.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: air soya diludah untuk dijual di bandar baru bangi
« Reply #52 on: 24 Apr, 09:59:16 AM »
ahaks... ;D ;D ;D

kira betul ler ada trip ke Thailand... ;) ;) ;)

kawan rasa peniaga tu pun dah tahu cerita ni... dah tersebar dalam youtube... tak pun mesti dah ada orang yang serbu dia... terutama yang dah beli sebelum ni... ahaks... ;D ;D ;D