Author Topic: trailer panjang depan kedai bukit mahkota  (Read 12778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #30 on: April 26, 2011, 03:29:36 PM »
kena tgk gak berapa lama status dalam sisatan tu.... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #31 on: April 28, 2011, 05:17:24 PM »
lagi ramai buat laporan, lagi ramai tunjuk kesepakatan, tak gitu..tq Mr Zul for yr effort..sebelum benda buruk terjadi eloklah diusahakan sesuatu..kalau dah jadi nanti, 'keras' kawasan tu

betol dah tu.... trailer tu da la keras... jalan raya lagi keras.... kalau jadi pape, keras si mangsa... keras juge pemandu trailer.... heheeheh~ :D :D :D

Setakat nie ader penah tjadi ke kemalangan kecil atau kemalangan maut yg mlibatkan trailer pjg tue  ??? ??? ???

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #32 on: April 28, 2011, 05:27:15 PM »
lagi ramai buat laporan, lagi ramai tunjuk kesepakatan, tak gitu..tq Mr Zul for yr effort..sebelum benda buruk terjadi eloklah diusahakan sesuatu..kalau dah jadi nanti, 'keras' kawasan tu

betol dah tu.... trailer tu da la keras... jalan raya lagi keras.... kalau jadi pape, keras si mangsa... keras juge pemandu trailer.... heheeheh~ :D :D :D

Setakat nie ader penah tjadi ke kemalangan kecil atau kemalangan maut yg mlibatkan trailer pjg tue  ??? ??? ???

setahu kawan belum ler lagi... dibimbangi terjadi ajer... :-[ :-[ :-[

semalam lalu situ dah tak der trailer tu... ke kawan yang lalu awal sangat?  ::) ::) ::)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #33 on: April 28, 2011, 05:33:21 PM »
xkan nak tgu ada yg tergolek or ada kete yg kemek langgar ekor treler tu baru nak ambil tindakan...
semlm balik kul 12mlm dah ada treler tu, parking cantik kat c2...::) ::)

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #34 on: April 28, 2011, 09:43:41 PM »
xkan nak tgu ada yg tergolek or ada kete yg kemek langgar ekor treler tu baru nak ambil tindakan...
semlm balik kul 12mlm dah ada treler tu, parking cantik kat c2...::) ::)


status? masih dalam siasatan.... aih.. bile laaaaa nk siap siasatannya...

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #35 on: April 29, 2011, 12:01:03 PM »
setahu kawan belum ler lagi... dibimbangi terjadi ajer... :-[ :-[ :-[

semalam lalu situ dah tak der trailer tu... ke kawan yang lalu awal sangat?  ::) ::) ::)

kul 9 lbh mlm td dh ade... cantk jer parkg... spesis rabun ayam samar2 jer nmpak   8) ;D

besout

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 136
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #36 on: April 29, 2011, 12:27:58 PM »
Macam kat kampung saya dulu kalau ada benda-benda macam ni, jalan rosak ke, tanah runtuh ke etc etc orang akan cakap..

"Takde kes lagi takdela diaorang nak buat apa²" or

"Selagi takde yang mati takde la diaorang nak buat apa²"

Tapi pasal trailer ni, siapa pun yang patut tegur atau ambik tindakan ye?

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #37 on: April 29, 2011, 03:30:17 PM »
setahu kawan belum ler lagi... dibimbangi terjadi ajer... :-[ :-[ :-[

semalam lalu situ dah tak der trailer tu... ke kawan yang lalu awal sangat?  ::) ::) ::)

kul 9 lbh mlm td dh ade... cantk jer parkg... spesis rabun ayam samar2 jer nmpak   8) ;D

Pg td kul 7am pun ada lg.... x semalu-malu je parking situ....  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #38 on: April 29, 2011, 06:07:50 PM »
Kalau komplain kat treat nie rasanye tiada guna .... lebih baik bersemuka dgn pemandu lori treler tue ckp terus terang dgnnye. Pemandu maner ler tau tindakan yg dilakukan salah atau tidak ... Dia bukannye forumer mcm kite semua ...

Sy cadangkan Pengerusi Persatuan Penduduk Flet Seksyen 4 BBM bersemuka dgnnye myelesaikan kemelut yg dihidapi oleh pengguna jalanraya di BBM nie
;D ;D ;D

PrinceCharm

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 229
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #39 on: April 30, 2011, 10:01:07 PM »
kita berforum utk bertukar-tukar pendapat bagi dapat pandangan terbaik..dah ada pun tindakan aritu iaitu aduan kpd MPKj..bersemuka dgn pemandu lori tersebut? ada byk kemungkinan kalau bersemuka dgn pemandu lori tersebut dr kemungkinan yg terbaik hingga terburuk..kalau dia dapat terima teguran dan cadangan takpe, kalau tak dapat terima..

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #40 on: May 05, 2011, 09:48:17 AM »
SENARAI TRANSAKSI PELAKSANA
1.    [when ]: 25-04-11 @ 10:42:00 AM    [who ]: zulheiryfahmie6 (CUSTOMER)
     [Penerimaan ADUAN baru daripada ZULHEIRY FAHMI ZULKIFLI]
2.    [when ]: 25-04-11 @ 02:15:05 PM    [who ]: latizalatib (PRO)
     [Pengesahan penerimaan ADUAN baru]
3.    [when ]: 25-04-11 @ 03:29:45 PM    [who ]: anis (PENGUATKUASA)
     [Pertukaran status pelaksanaan ke SIASATAN telah direkodkan]

itu aja update dari pegawai?

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #41 on: May 05, 2011, 11:06:44 AM »
SENARAI TRANSAKSI PELAKSANA
1.    [when ]: 25-04-11 @ 10:42:00 AM    [who ]: zulheiryfahmie6 (CUSTOMER)
     [Penerimaan ADUAN baru daripada ZULHEIRY FAHMI ZULKIFLI]
2.    [when ]: 25-04-11 @ 02:15:05 PM    [who ]: latizalatib (PRO)
     [Pengesahan penerimaan ADUAN baru]
3.    [when ]: 25-04-11 @ 03:29:45 PM    [who ]: anis (PENGUATKUASA)
     [Pertukaran status pelaksanaan ke SIASATAN telah direkodkan]

itu aja update dari pegawai?

belum ada eksiden lg.... Mpkj xkisah sgt kot....

Klau hal peniaga cepat lak dia dtg....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #42 on: May 05, 2011, 12:06:52 PM »
SENARAI TRANSAKSI PELAKSANA
1.    [when ]: 25-04-11 @ 10:42:00 AM    [who ]: zulheiryfahmie6 (CUSTOMER)
     [Penerimaan ADUAN baru daripada ZULHEIRY FAHMI ZULKIFLI]
2.    [when ]: 25-04-11 @ 02:15:05 PM    [who ]: latizalatib (PRO)
     [Pengesahan penerimaan ADUAN baru]
3.    [when ]: 25-04-11 @ 03:29:45 PM    [who ]: anis (PENGUATKUASA)
     [Pertukaran status pelaksanaan ke SIASATAN telah direkodkan]

itu aja update dari pegawai?

belum ada eksiden lg.... Mpkj xkisah sgt kot....

Klau hal peniaga cepat lak dia dtg....

pakcik ko bukan pegawai MPKj ke... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #43 on: May 11, 2011, 03:31:05 PM »
sahabat2, adekah trailer itu masih disitu?

PrinceCharm

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 229
Re: trailer panjang depan kedai bukit mahkota
« Reply #44 on: May 11, 2011, 04:23:22 PM »
tak silap ada lagi, dulu badan aja tinggal..skrng dgn kepala lori pun ada sekali