Author Topic: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????  (Read 3222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Salam,

Hari Ahad lepas semasa lalu di 'jalan utama' ke BBM, ternampak kelibat gerai2 yg agak baru juga didirikan di jalan masuk ke Sek 2 macam terbakar..

So hari ni sempat tengok betul2, memang terbakar... kesian pada empunya gerai2 tu...
 

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #1 on: 04 May, 08:33:42 AM »
Salam,

Hari Ahad lepas semasa lalu di 'jalan utama' ke BBM, ternampak kelibat gerai2 yg agak baru juga didirikan di jalan masuk ke Sek 2 macam terbakar..

So hari ni sempat tengok betul2, memang terbakar... kesian pada empunya gerai2 tu...
 

Pelik gak ye.... ada lintar pintas ke?

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #2 on: 04 May, 08:49:05 AM »
Berita 'recon', lihat tread "Peniaga jajan kena serbu" ..... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #3 on: 04 May, 05:19:22 PM »
Salam,

Hari Ahad lepas semasa lalu di 'jalan utama' ke BBM, ternampak kelibat gerai2 yg agak baru juga didirikan di jalan masuk ke Sek 2 macam terbakar..

So hari ni sempat tengok betul2, memang terbakar... kesian pada empunya gerai2 tu...
  

Sy ade mase kejadian di bako oleh pihak yg tidak b'tanggung jawab tue  ;D ;D ;D 2 buah jentera bomba dr BBB dan Nilai di kejarkan utk m'madamkan kebakaran gerai t'sebut tapi sudah t'lewat dan byk dah t'bakar. Menurut cerita tuan punya gerai tersebut, ia berpunca dr cinta yg tidak b'balas dr anak peniaga gerai.. Suspek merupakan penagih dadah tegar yg ingin berkenalan dan berkawan dgn anaknya tp ayahnya melarang dr b'kawan dgn suspek... Akibat tidak dilayan oleh anaknya... suspek b'tindak mbako gerai t'sebut yg x sampai sehari dipindahkan dari tapak asal... suspek melempar molotov ... Skrg gerai t'sebut hangus sama sekali  >:( >:( >:(

fieza

  • Guest
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #4 on: 05 May, 01:26:07 PM »
ke hari hari saya tertanya tanya kenapa boleh terbakar.. terbakar? dibakar atau sebaliknya.barulah saya tahu ceritanya disini.  Keihan owner tu.. sekarang ni mcm mcm.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #5 on: 05 May, 02:12:31 PM »
ke hari hari saya tertanya tanya kenapa boleh terbakar.. terbakar? dibakar atau sebaliknya.barulah saya tahu ceritanya disini.  Keihan owner tu.. sekarang ni mcm mcm.
Semalam ada gi tengok jugak..gerai pasang siap tu ke? Sampai 2 kereta bomba datang...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #6 on: 05 May, 02:20:28 PM »
macam-macam hal.....psstt...abg driver lori yg parking kt tepi jalan tu ada anak dara tak??.. ;D ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #7 on: 05 May, 02:25:54 PM »
macam-macam hal.....psstt...abg driver lori yg parking kt tepi jalan tu ada anak dara tak??.. ;D ;D ;D ;D

klu ada pun bawah umoq laa.. brader tu mude belia lg kekdahnyer.. :o :o
ehemm..ehemm.. ::) ::)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #8 on: 05 May, 02:31:27 PM »
macam-macam hal.....psstt...abg driver lori yg parking kt tepi jalan tu ada anak dara tak??.. ;D ;D ;D ;D

klu ada pun bawah umoq laa.. brader tu mude belia lg kekdahnyer.. :o :o
ehemm..ehemm.. ::) ::)

kalau cam tu kena tukar modus operandi lain lak.... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

rose

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #9 on: 09 May, 12:45:55 AM »
nasib baik akak tu ada kedai lagi satu kat deretan kedai kat seksyen 4...dia bukak kedai tudung n sate....menurut dia, anak saudara dia yg bakar n penagih dadah...dia dah report polis...x tau le apa cite sekrg...mcm2 kan.....

wadi7885

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
Re: Gerai di jalan masuk Seksyen 2, BBM terbakar?????
« Reply #10 on: 15 Aug, 09:23:55 AM »
erm......dek kerna cinta...kedai tergadai...aduyai....manusia-manusia...... ???