Author Topic: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"  (Read 3780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Semalam beberapa forumer mengadu posting mereka hilang dan minta saya pastikan sama ada posting mereka dimasukkan ke dalam thread "Deleted Topic". Malangnya tiada dalam thread tersebut.
So ada kemungkinan masalah database. Mungkin tuan Sulaiman boleh tolong tengokkan perkara ini.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #1 on: 12 May, 11:43:52 AM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #2 on: 12 May, 12:32:16 PM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Betul 3 X  ;D ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #3 on: 13 May, 12:37:46 AM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Sama la kite dd. Kene tekan post dulu dan bukak balik topik tersebut baru buleh tengok/betulkan post kite. Nyampah tau...  :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #4 on: 14 May, 04:00:03 PM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Sama la kite dd. Kene tekan post dulu dan bukak balik topik tersebut baru buleh tengok/betulkan post kite. Nyampah tau...  :P

sabar bro... dan kepada semua juga... kawan percaya pihak admin dan Global Moderator sekarang sedang bertungkus lumus untuk cuba merungkai perihal ini... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #5 on: 20 May, 01:29:09 PM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Sama la kite dd. Kene tekan post dulu dan bukak balik topik tersebut baru buleh tengok/betulkan post kite. Nyampah tau...  :P

sabar bro... dan kepada semua juga... kawan percaya pihak admin dan Global Moderator sekarang sedang bertungkus lumus untuk cuba merungkai perihal ini... ;D ;D ;D

Bertungkus lumus memadam kebakaran ker  ??? ??? ???  ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #6 on: 20 May, 09:31:05 PM »
dah agak dah.. thanks bro... ;D ;D ;D

selain itu, post tak boleh preview dan tak boleh insert quote telah berlaku sekian lama... :P :P :P

Sama la kite dd. Kene tekan post dulu dan bukak balik topik tersebut baru buleh tengok/betulkan post kite. Nyampah tau...  :P

sabar bro... dan kepada semua juga... kawan percaya pihak admin dan Global Moderator sekarang sedang bertungkus lumus untuk cuba merungkai perihal ini... ;D ;D ;D

Bertungkus lumus memadam kebakaran ker  ??? ??? ???  ;D ;D ;D

mana ada kebakaran... ni yang asyik kerinting jer rambut tu pasal aper... gunting rambut tu kang... ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D

semenjak thread ni keluar rasanya macam tak der dah post hilang... kalau ada, sila repot... timacih... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #7 on: 15 Jun, 09:59:42 PM »
berlaku lagi ler masalah ni... contoh posting dalam thread menangkis lalat... :-[ :-[ :-[

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #8 on: 16 Jun, 01:43:16 AM »
berlaku lagi ler masalah ni... contoh posting dalam thread menangkis lalat... :-[ :-[ :-[

Lalat dah kene tangkis, sebab tu post hilang kot  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Posting hilang! Tiada dalam thread "Deleted Topic"
« Reply #9 on: 17 Jun, 03:50:15 PM »
berlaku lagi ler masalah ni... contoh posting dalam thread menangkis lalat... :-[ :-[ :-[

Kau tak bayar hutang dgn moderator .... tue sbb posting kau hilang  ;D ;D ;D