Author Topic: Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.  (Read 3313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.
« on: June 02, 2008, 01:51:57 PM »
Sesiapa yang ada gambar stage by stage pembinaan surau Al-Buhairiah, boleh le upload di bahagian gallery.

Click Sini >> Gallery Gambar

Bukan itu saja, anda boleh le uploadkan apa saja gambar yang berkaitan.

Click Sini >> Gallery Gambar

Terima Kasih.

Azzraf

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
  • Gender: Male
Re: Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.
« Reply #1 on: July 21, 2008, 05:55:28 PM »
Assalamualaikum,

Sedikit gambar2 Surau Al-Buhairiah dalam pembinaan dah diupload ke dalam Galleri Gambar -> BBM --> Seksyen 6.

Maaf, gambar kurang jelas sbb snap guna cameraphone :P

Nampak seperti progress pembinaan surau ni agak slow. Mungkin perlukan lagi sumbangan dana dari rakan2.

Wassalam.

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.
« Reply #2 on: January 27, 2010, 01:07:03 PM »
surau ni yg kat taman pmainan tu kan?
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com

anjang

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 185
Re: Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.
« Reply #3 on: August 19, 2010, 06:51:24 AM »
Assalamualaikum,

Sedikit gambar2 Surau Al-Buhairiah dalam pembinaan dah diupload ke dalam Galleri Gambar -> BBM --> Seksyen 6.

Maaf, gambar kurang jelas sbb snap guna cameraphone :P

Nampak seperti progress pembinaan surau ni agak slow. Mungkin perlukan lagi sumbangan dana dari rakan2.

Wassalam.

marilah kita sama2 menyumbang utk simapanan kita di akhirat nanti..

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Gambar Perkembangan Pembinaan Surau Al-Buhairiah.
« Reply #4 on: August 19, 2010, 12:08:31 PM »
Bro link kat bawah tu tak masuk ke galeri gambar tu... kenapa ya?

Sesiapa yang ada gambar stage by stage pembinaan surau Al-Buhairiah, boleh le upload di bahagian gallery.

Click Sini >> Gallery Gambar

Bukan itu saja, anda boleh le uploadkan apa saja gambar yang berkaitan.

Click Sini >> Gallery Gambar

Terima Kasih.