Author Topic: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....  (Read 6881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #15 on: 24 Jun, 02:46:50 PM »
Macam ada kes jenayah agak serius je... banyak road block kluar masuk BM/Seri Putera...

Kalau ikut dari surat kabo hari ni, ada penjenayah lepas lari dari IPD Kajang. Bekas pemain bola piala Presiden Melaka yang dapat meloloskan diri dari tahanan. Kononnya nak balik Melaka melihat isteri dan anak2 yang baru memelok Islam..Dah dapat di tahan semula si Plaza Tol Sg Balak...

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #16 on: 24 Jun, 02:53:13 PM »
Kalau ikut dari surat kabo hari ni, ada penjenayah lepas lari dari IPD Kajang. Bekas pemain bola piala Presiden Melaka yang dapat meloloskan diri dari tahanan. Kononnya nak balik Melaka melihat isteri dan anak2 yang baru memelok Islam..Dah dapat di tahan semula si Plaza Tol Sg Balak...

ooo... kisah nyer.. apa jenayah yg di laku kan tu eh..serius ker..nk baca bite online.. tnet lembab tahap cipan lak kt cni..adduuuyyaiiii... :-\

Tanak Kampung

  • Guest
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #17 on: 24 Jun, 03:28:51 PM »
salam otai2 BM seksyen 5...  napa lum ada update story pasal kejadian pecah umah ni? sminggu dah sy tertanya2 menunggu laporan otai2 skalian.. :)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #18 on: 24 Jun, 03:34:45 PM »
salam otai2 BM seksyen 5...  napa lum ada update story pasal kejadian pecah umah ni? sminggu dah sy tertanya2 menunggu laporan otai2 skalian.. :)

Mangsa pecah rumah tak join forum PMC  ;D ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #19 on: 24 Jun, 03:37:18 PM »
Kalau ikut dari surat kabo hari ni, ada penjenayah lepas lari dari IPD Kajang. Bekas pemain bola piala Presiden Melaka yang dapat meloloskan diri dari tahanan. Kononnya nak balik Melaka melihat isteri dan anak2 yang baru memelok Islam..Dah dapat di tahan semula si Plaza Tol Sg Balak...

ooo... kisah nyer.. apa jenayah yg di laku kan tu eh..serius ker..nk baca bite online.. tnet lembab tahap cipan lak kt cni..adduuuyyaiiii... :-\
Kes jenayah dalam kain... :o :o :o Rogol gadis bawah umor...

melaban

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #20 on: 07 Aug, 11:57:26 PM »
Salam,
Semalam saya terbaca Facebook MAHKOTA 5 ada berlaku kejadian pecah rumah, boleh kiranya sesiapa yg tahu perihal tersebut UPDATE dalam web ini, Terima kaseh

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #21 on: 08 Aug, 11:52:43 AM »
Salam,
Semalam saya terbaca Facebook MAHKOTA 5 ada berlaku kejadian pecah rumah, boleh kiranya sesiapa yg tahu perihal tersebut UPDATE dalam web ini, Terima kaseh

Cuba copy and paste letak kat sini.....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #22 on: 08 Aug, 12:38:27 PM »
Saya cuba CnP

Quote
pagi tadi lebih kurang jam 3.30 pagi sebuah rumah di jln BM 5/10 telah dipecah masuk...penghuni telah diikat dan sejumlah barang kemas dilarikan....
Saturday at 17:48

Trojan5

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #23 on: 08 Aug, 01:04:28 PM »
Saya cuba CnP

Quote
pagi tadi lebih kurang jam 3.30 pagi sebuah rumah di jln BM 5/10 telah dipecah masuk...penghuni telah diikat dan sejumlah barang kemas dilarikan....
Saturday at 17:48

Dari fesbuk ke?

melaban

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #24 on: 08 Aug, 04:21:21 PM »
.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #25 on: 17 Aug, 10:25:40 PM »
Ada update? Macam makin banyak kes ni. Bukan takat pecah rumah aje. Rasanya raya ni tak balik la.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: kejadian pecah rumah 16/6/2011 pagi?.....
« Reply #26 on: 18 Aug, 11:19:26 AM »
Ada update? Macam makin banyak kes ni. Bukan takat pecah rumah aje. Rasanya raya ni tak balik la.

aaa... cantek ler tu bro... nanti ambik satu PTT, boleh bantu pemantauan... ahaks... ;D ;D ;D