Author Topic: Ada rumah nak jual tak kat sini?  (Read 3786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Ada rumah nak jual tak kat sini?
« on: January 09, 2009, 10:39:43 AM »
Putra tropika ni umah mahal tak? double story kan? masa developer jual dulu berapa regenye?

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: Ada rumah nak jual tak kat sini?
« Reply #1 on: January 09, 2009, 12:41:31 PM »


Sejak harga rumah di tanah tinggi depreciate akibat tanah runtuh di Bkt Antarabangsa, nampaknya rumah di PutraMahkota dah banyak demand... Tapi org yg nak beli rumah tu tak takut ke bila nama tempat ni Bandar BUKIT Mahkota?????

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Re: Ada rumah nak jual tak kat sini?
« Reply #2 on: January 09, 2009, 03:46:26 PM »
 ??? ... tak kot  :D

btw..brapa ek value putra tropika punya double storey dulu?

Sahabat

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 161
Re: Ada rumah nak jual tak kat sini?
« Reply #3 on: January 09, 2009, 03:59:52 PM »
??? ... tak kot  :D

btw..brapa ek value putra tropika punya double storey dulu?

Putra Tropika, Bandar Seri Putra     LH(LinkHouse) From 203,300    UM Land
(sumber:www.metroworld.com.my/article_propertylist3.htm) ni masa 2003
   

omrio

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
Re: Ada rumah nak jual tak kat sini?
« Reply #4 on: February 02, 2009, 06:57:43 PM »
current market 250K - 260K...value rm203,300 = Jan 2003-rege bumi...non-bumi rm214k
Admin Note : This user have been BANNED until further notice.