Author Topic: nak cari duit lebih  (Read 4909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jebateja

  • Kek Gula Hangus Lazat, Home Made..
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 183
  • Gender: Male
  • jebateja
    • Meh tempah kek gula hangus dan pelbagai lagik
Re: nak cari duit lebih
« Reply #15 on: July 14, 2011, 04:16:48 AM »
Pendapatan den...pasar malam dah tak sesuai kat situ. Dah bertambah ramai orang. Bab parking dalam kawasan flat tu den tak taw lah sebab den parking kat depan kedai, kat belakang nun. Tapi bab parking kawasan selekoh di jalan besau tu. Bahya tul...

Nak cut off masalah ni den rasa kena alih PASAR MALAM dan ke mana nak di alih....den tak de IDEA plak. May be hal2 mcm ni kena IDEA ramai2.

Itu pendapatan den jerk.....maaf le kalau salah....ahakz

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: nak cari duit lebih
« Reply #16 on: July 14, 2011, 05:42:48 PM »
Pendapatan den...pasar malam dah tak sesuai kat situ. Dah bertambah ramai orang. Bab parking dalam kawasan flat tu den tak taw lah sebab den parking kat depan kedai, kat belakang nun. Tapi bab parking kawasan selekoh di jalan besau tu. Bahya tul...

Nak cut off masalah ni den rasa kena alih PASAR MALAM dan ke mana nak di alih....den tak de IDEA plak. May be hal2 mcm ni kena IDEA ramai2.

Itu pendapatan den jerk.....maaf le kalau salah....ahakz

Cadangan kwn ler .... kedudukan pasar mlm tue sepatutnye di letakkan b'hampiran tasik seksyen 2, BBM  :) :) :)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: nak cari duit lebih
« Reply #17 on: July 14, 2011, 06:12:20 PM »
Maaf pd yg terasa, xder niat nk menyinggung sesapa..tp kenkadang isu lapuk berbangkit seolah2 tiada penghujung. Pasar mlm, kate nyer di jln bm4/1 jer kawsan yg strategik. Mmg menyusahkan bg warga sek 4..tp siapa yg stuju pasr mlm tu di c2?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: nak cari duit lebih
« Reply #18 on: July 15, 2011, 08:56:52 AM »
Maaf pd yg terasa, xder niat nk menyinggung sesapa..tp kenkadang isu lapuk berbangkit seolah2 tiada penghujung. Pasar mlm, kate nyer di jln bm4/1 jer kawsan yg strategik. Mmg menyusahkan bg warga sek 4..tp siapa yg stuju pasr mlm tu di c2?

ntah...  ::) ::) ::)

kalau buat kat tepi kolam besau depan tu pun cantik gaks... baru rasa macam tepi pantai sikit... ahaks... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: nak cari duit lebih
« Reply #19 on: July 20, 2011, 04:38:47 PM »
Maaf pd yg terasa, xder niat nk menyinggung sesapa..tp kenkadang isu lapuk berbangkit seolah2 tiada penghujung. Pasar mlm, kate nyer di jln bm4/1 jer kawsan yg strategik. Mmg menyusahkan bg warga sek 4..tp siapa yg stuju pasr mlm tu di c2?

ntah...  ::) ::) ::)

kalau buat kat tepi kolam besau depan tu pun cantik gaks... baru rasa macam tepi pantai sikit... ahaks... ;D ;D ;D

Kawan 100 % setuju bebenor  ;D ;D ;D

sitihawa

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 64
  • Gender: Female
Re: nak cari duit lebih
« Reply #20 on: August 02, 2011, 11:27:58 AM »
tp kalau pikirkan balik lantaklah kan...flat tu nak jadi apapun...asal jgn kene kat aku sudah? tapi boleh ke wajarke? ntahlah...

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: nak cari duit lebih
« Reply #21 on: August 02, 2011, 02:59:20 PM »
kalau pindah tapak pasar malam tu kat tempat lain elok juga. kesian kat peniaga yang berniaga di situ, pelanggan susah nak parking  ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: nak cari duit lebih
« Reply #22 on: August 02, 2011, 03:51:40 PM »
kalau pindah tapak pasar malam tu kat tempat lain elok juga. kesian kat peniaga yang berniaga di situ, pelanggan susah nak parking  ;D
Kat mana mana pun pasar malam ni akan ada masalahnya terutama parking..kat Seri Putra ni pun kronik juga...Kena tolak ansur lah..kalau nak kenakan caj, buat saje lah...ataupun buat notis amaran ke...itu hak masing masing..

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: nak cari duit lebih
« Reply #23 on: August 12, 2011, 12:11:49 PM »
Sejak adenye pasar mlm sect 4 tue adakalanye mgugat jualan & keuntungan para peniaga yg sedia ader  ::) ::) ::)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: nak cari duit lebih
« Reply #24 on: August 12, 2011, 12:24:18 PM »
Sejak adenye pasar mlm sect 4 tue adakalanye mgugat jualan & keuntungan para peniaga yg sedia ader  ::) ::) ::)
Memang pun..begitu juga dengan pembukaan pasar2 raya akan menjejaskan perniagaan runcit kecil kecilan ni..Dah menjadi budaya atau trend semasa sekarang ni...pasar malam/ pasar pagi / pasar tani / up town / downtown dll...
Menyenangkan pengguna pulak lah... :-*