Author Topic: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota  (Read 2868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Ada sesiapa kat seksyen 5 boleh bagi comment ttg. bungalow ni?

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Ini rumah yg kena raid pasal drug tak lama dulu tu ker??

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...
« Last Edit: 02 Jul, 11:06:03 PM by Sulaiman Sabur »

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...

xlama lg la tu.... HIV+ satu famili.....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
isk... takkan dah lama kuman tu masih hidup dan boleh pindah ke orang lain!

Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...

xlama lg la tu.... HIV+ satu famili.....


Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
HIV tak boleh merebak secara begitu.

Apa yg dikhuatiri oleh tuan sulaiman (agak sy jer)....takmo terbeli rumah yg ada org mati terbunuh. Dikhuatiri ada gangguan  ;D

# No. rumah : 15 Jln 5/11.  # 15 + 5 + 11= 31 ....3 + 1 = 4 Cina tak suka dgn no. nii  ;D ( suka2 kira jer...jgn percaya)
« Last Edit: 03 Jul, 10:12:59 AM by Matahati »
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
« Last Edit: 03 Jul, 04:08:31 PM by Sulaiman Sabur »

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Kalau pasal nombor ni, rumah kat bkt mahkota tak ada yg bernombor  4, 13..... talak suwei la, itu cina cakap.. ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Kalau pasal nombor ni, rumah kat bkt mahkota tak ada yg bernombor  4, 13..... talak suwei la, itu cina cakap.. ;D ;D

padanlaa ada kat BBM tu xde rumah no 94. 9 + 4 = 13 1+3 = 4  ;D