Author Topic: Upah Mesin Rumput dpn rumah Rm 70???  (Read 24265 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Upah Mesin Rumput dpn rumah Rm 70???
« Reply #30 on: 27 Aug, 11:17:43 AM »
Ada satu masa dulu pernah potong rumput pakai benda ni. Pastu tetiba ada van berenti depan rumah & driver dia keluar. Pastu dia datang dekat & suruh stop kejap. Pastu dia tanya ada nak keje kontrak potong rumput dengan dia tak. Dia tengah cari tukang potong rumput sebab dia baru dapat kontrak potong tepi jalan.  ;D

MuaHaHaHa... :D :D :D jawab balik jer bro... "KO INGAT AKU NI BANGLA??? AKU TUAN BESAR INI RUMAH TAU!!!"... double MuaHaHaHa... :D :D :D :D :D :D
Tapi masa tu mesin rumput kat rumah parents & parents duduk kat quarters la. Mungkin betul kata Tuan Tetikus, ini semua sebab SKILL. Hahahahahaha....  ;D