Author Topic: Cadangan Untuk Mengurangkan Kes Kecurian di Kawasan Kita.....  (Read 18749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)

wadi7885

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)
klu nak yg terperinci leh email saya atau jumpa saya di no.37 jalan B/M 2/18.tq....klu nk citer dalam forum ni memang panjang dan berjela-jela....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)

nak suh pakai titanium ker?  ::) ::) ::)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)

nak suh pakai titanium ker?  ::) ::) ::)

Ingat nak suh pakai Gas Asli jer  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

OOooo..bru den paham.. ;D ;D ;D timo kasih

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

semoga berjaya mengconvincekan derang  ;)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

semoga berjaya mengconvincekan derang  ;)

dasat2 bahaso omputeh yg kuar... ;) ;) ;)
mano2 yg baik & berpaedah tu buek yo la kan kan kan... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

semoga berjaya mengconvincekan derang  ;)

dasat2 bahaso omputeh yg kuar... ;) ;) ;)
mano2 yg baik & berpaedah tu buek yo la kan kan kan... ;D ;D ;D

Untuk keselamatan semua jiran tetangga jugak  ;D ;) ;) ;)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

semoga berjaya mengconvincekan derang  ;)

dasat2 bahaso omputeh yg kuar... ;) ;) ;)
mano2 yg baik & berpaedah tu buek yo la kan kan kan... ;D ;D ;D

Untuk keselamatan semua jiran tetangga jugak  ;D ;) ;) ;)

boto tu...utk keselamatan sumo suri rumah tanggo jugak.... ;D ;D ;D...yo tak.. ;) ;) ;)

alisondesser

  • Guest
Mungkin di kalangan kita boleh berpakat untuk mengeluarkan sedikit wang untuk membina pagar di lorong masuk belakang rumah dan setiap penghuni mempunyai kunci.




Urban City Rentals Inc. offers a complete range of Rental Property Management services in Vancouver for your investment property.Property Management xxxx
« Last Edit: 29 Nov, 06:42:17 AM by @kuSempoi »

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)
klu nak yg terperinci leh email saya atau jumpa saya di no.37 jalan B/M 2/18.tq....klu nk citer dalam forum ni memang panjang dan berjela-jela....

Saudara wadi7885 ....

Aper cerite skrg tang pagar belakang rmh tue  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)
klu nak yg terperinci leh email saya atau jumpa saya di no.37 jalan B/M 2/18.tq....klu nk citer dalam forum ni memang panjang dan berjela-jela....

Saudara wadi7885 ....

Aper cerite skrg tang pagar belakang rmh tue  ;D ;D ;D

samo macam dulu laie agak eh... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
xmo ckp banyak....masing2 ada jalan belakang...kena g kutip duit kat jiran2 sebelah dan menyebelah....pekara yg baik takkan dorg nk tolak....beri penjelasan "what is all about"....yang mana negetif tu ignore and kept moving.......Rashid tolong aku...........

Saudara wadi7885 nie duk sect 2 jln BM / berapa  ???
Kwn rase wadi7885 kena mulakan langkah pertama dlm kes nie  ;D ;) ;)
langkah pertama dh buat ( cari kedai dan minta sebut harga )dah dapat pun total cost dalam RM750 sebelah...skrg langkah yg seterusnya....

mintak maap yo bang..nak tanyo..apo dio yg "total cost dlm rm750" tu.. ;D ;D ;D
kos bagi sebelah pagar....klu 2 belah menjadikan ianya berjumlah RM1,500.00 siap pasang dan mangga serta kunci untuk setiap rumah...

Jenis material pagar tue yg betul2 b'kualiti ker  ??? ;) ;)
klu nak yg terperinci leh email saya atau jumpa saya di no.37 jalan B/M 2/18.tq....klu nk citer dalam forum ni memang panjang dan berjela-jela....

Saudara wadi7885 ....

Aper cerite skrg tang pagar belakang rmh tue  ;D ;D ;D

samo macam dulu laie agak eh... ;D ;D ;D

Kwn rasa saudara wadi7885 tue tak bjaya m'confidentkan mereka  ;) ;) ;)