Author Topic: Repair washing machine  (Read 1481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

supermerah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
Repair washing machine
« on: January 17, 2009, 08:04:10 PM »
sapa-sapa yang tahu...mana nak cari tempat repair mesin basuh dekat BM atau BSP?
Airport Taxi HWC 8785

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Repair washing machine
« Reply #1 on: January 18, 2009, 11:07:02 AM »
sapa-sapa yang tahu...mana nak cari tempat repair mesin basuh dekat BM atau BSP?

ada laa....p kat bdr seri putra berhampiran dengn restoran hj tapah...kedai tu di hujung corner sekali...try la p tengok...

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Repair washing machine
« Reply #2 on: January 19, 2009, 01:09:48 AM »
rosak ap abang.... mana la tau kalau beltnya aje yang tercabut

supermerah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
Re: Repair washing machine
« Reply #3 on: January 24, 2009, 06:26:48 PM »
ok. terima kasih. tak tau apa yang rosak...boleh pusing tapi tak bole full circle.
Airport Taxi HWC 8785

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Repair washing machine
« Reply #4 on: January 24, 2009, 10:56:48 PM »
apa maksud full circle. is it full cycle.... is that what you meant? apa model washing machine tu. auto / manual? kena tengok ada kedai kat jln pasar ada part ke tak. kalau manual, itu timer dia aje yang dah rosak. kalau auto kena ganti the whole controller, selalunya dalam 200 - 300 untuk controller.