Author Topic: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota  (Read 8073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #30 on: September 30, 2011, 05:43:14 PM »
cadangan saya? parking bermeter. mampu ker huhuhu

Tak berani punye pihak MPKJ nak buat parking b'meter kat kwsn BBM nie  >:( >:( >:( lgpun mereka (MPKJ) byk tak ambik tau (tak ambik berat) kat kwsn BBM nie t'utama MASALAH pokok hiasan di tgh pbahagi jln tlampau tinggi melebihi lampu jln, taman p'mainan kanak2, tong2 besi yg besar utk peniaga di sect 4, BBM, waktu kutipan sampah pejal yg tak t'atur adakalanyer 5 hari tak kutip2 dll.
KITA resident di BBM nie Ibarat Di Anak Tiri Kan oleh pihak MPKJ  >:( >:( >:(




sodih bonar nie... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #31 on: September 30, 2011, 05:45:08 PM »

tiap2 bulanlah kita makan kambing golek..hehehe


rusa ler... supplier dah ada...  ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #32 on: September 30, 2011, 05:47:11 PM »

tiap2 bulanlah kita makan kambing golek..hehehe


rusa ler... supplier dah ada...  ;D ;D ;D

Apa lagi... AS sponsor ler  ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #33 on: September 30, 2011, 05:49:03 PM »
supplier tu dah buat jualan penghabisan stok... bulan depan dah tak de..hehehe


tiap2 bulanlah kita makan kambing golek..hehehe


rusa ler... supplier dah ada...  ;D ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #34 on: September 30, 2011, 05:50:04 PM »
Tak berani punye pihak MPKJ nak buat parking b'meter kat kwsn BBM nie  >:( >:( >:( lgpun mereka (MPKJ) byk tak ambik tau (tak ambik berat) kat kwsn BBM nie t'utama MASALAH pokok hiasan di tgh pbahagi jln tlampau tinggi melebihi lampu jln, taman p'mainan kanak2, tong2 besi yg besar utk peniaga di sect 4, BBM, waktu kutipan sampah pejal yg tak t'atur adakalanyer 5 hari tak kutip2 dll.
KITA resident di BBM nie Ibarat Di Anak Tiri Kan oleh pihak MPKJ  >:( >:( >:(


PANAS ... PANAS ... PANAS   >:( >:( >:(

bkn mpkj x brani..or x amik peduli.. cume mungkin ada sesetengah perkara di luar bidang kuasa mpkj or kene buat aduan baru nk bertindak. klu bab aduan, mungkin ada yg kate letih laa nk buat aduan tp x jln gak..buat aduan sungguh2, pasti mpkj amik tindakan jugak..sebagaimana ada hamba Allah yg x putus2 komplen kat mpkj pasal penjaja di sek 4 hingga huru hara penjaja ni nak carik rezeki..nk bg mkn kluarga. Carik org2 yg ayat komplen power cmni.. minta mereka kemukan aduan psl hal2 yg di ungkit td.. setakat kita komplen 2 3 kali..pas2 f/up pun x buat.. "mereka pun mudah lupa"...


MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #35 on: September 30, 2011, 05:52:19 PM »
supplier tu dah buat jualan penghabisan stok... bulan depan dah tak de..hehehe

tiap2 bulanlah kita makan kambing golek..hehehe

rusa ler... supplier dah ada...  ;D ;D ;D

xper..klu ada sesapa nk sponsor...bekalan mesti ada punyer.., klu org yg baru balik dr perlis tu sponsor tu ok gak...  ::) ::)


my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #36 on: September 30, 2011, 05:53:51 PM »
Tak berani punye pihak MPKJ nak buat parking b'meter kat kwsn BBM nie  >:( >:( >:( lgpun mereka (MPKJ) byk tak ambik tau (tak ambik berat) kat kwsn BBM nie t'utama MASALAH pokok hiasan di tgh pbahagi jln tlampau tinggi melebihi lampu jln, taman p'mainan kanak2, tong2 besi yg besar utk peniaga di sect 4, BBM, waktu kutipan sampah pejal yg tak t'atur adakalanyer 5 hari tak kutip2 dll.
KITA resident di BBM nie Ibarat Di Anak Tiri Kan oleh pihak MPKJ  >:( >:( >:(


PANAS ... PANAS ... PANAS   >:( >:( >:(

bkn mpkj x brani..or x amik peduli.. cume mungkin ada sesetengah perkara di luar bidang kuasa mpkj or kene buat aduan baru nk bertindak. klu bab aduan, mungkin ada yg kate letih laa nk buat aduan tp x jln gak..buat aduan sungguh2, pasti mpkj amik tindakan jugak..sebagaimana ada hamba Allah yg x putus2 komplen kat mpkj pasal penjaja di sek 4 hingga huru hara penjaja ni nak carik rezeki..nk bg mkn kluarga. Carik org2 yg ayat komplen power cmni.. minta mereka kemukan aduan psl hal2 yg di ungkit td.. setakat kita komplen 2 3 kali..pas2 f/up pun x buat.. "mereka pun mudah lupa"...



fuhh...penoh bersemangat & berbisa ucapan dr kak melah kito....lamo tak dongar ayat2 sakti dr kak melah nie...he he ...syabas... ;D ;D ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #37 on: September 30, 2011, 06:26:37 PM »

fuhh...penoh bersemangat & berbisa ucapan dr kak melah kito....lamo tak dongar ayat2 sakti dr kak melah nie...he he ...syabas... ;D ;D ;D ;D

byk ler ayat2 sakti.. ckp apo yg btul yo..  :) :)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #38 on: September 30, 2011, 06:30:58 PM »

fuhh...penoh bersemangat & berbisa ucapan dr kak melah kito....lamo tak dongar ayat2 sakti dr kak melah nie...he he ...syabas... ;D ;D ;D ;D

byk ler ayat2 sakti.. ckp apo yg btul yo..  :) :)

he he he...maap yo.. ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #39 on: September 30, 2011, 09:50:41 PM »
supplier tu dah buat jualan penghabisan stok... bulan depan dah tak de..hehehe

tiap2 bulanlah kita makan kambing golek..hehehe

rusa ler... supplier dah ada...  ;D ;D ;D

xper..klu ada sesapa nk sponsor...bekalan mesti ada punyer.., klu org yg baru balik dr perlis tu sponsor tu ok gak...  ::) ::)


kawan SOKONG!!!  ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #40 on: September 30, 2011, 10:32:47 PM »
Tak berani punye pihak MPKJ nak buat parking b'meter kat kwsn BBM nie  >:( >:( >:( lgpun mereka (MPKJ) byk tak ambik tau (tak ambik berat) kat kwsn BBM nie t'utama MASALAH pokok hiasan di tgh pbahagi jln tlampau tinggi melebihi lampu jln, taman p'mainan kanak2, tong2 besi yg besar utk peniaga di sect 4, BBM, waktu kutipan sampah pejal yg tak t'atur adakalanyer 5 hari tak kutip2 dll.
KITA resident di BBM nie Ibarat Di Anak Tiri Kan oleh pihak MPKJ  >:( >:( >:(


PANAS ... PANAS ... PANAS   >:( >:( >:(

bkn mpkj x brani..or x amik peduli.. cume mungkin ada sesetengah perkara di luar bidang kuasa mpkj or kene buat aduan baru nk bertindak. klu bab aduan, mungkin ada yg kate letih laa nk buat aduan tp x jln gak..buat aduan sungguh2, pasti mpkj amik tindakan jugak..sebagaimana ada hamba Allah yg x putus2 komplen kat mpkj pasal penjaja di sek 4 hingga huru hara penjaja ni nak carik rezeki..nk bg mkn kluarga. Carik org2 yg ayat komplen power cmni.. minta mereka kemukan aduan psl hal2 yg di ungkit td.. setakat kita komplen 2 3 kali..pas2 f/up pun x buat.. "mereka pun mudah lupa"...


Buat aduan pun dia cakap tidak dipanjangkan ke jabatan terlibat walaupun tengok dalam email tu ketua jabatan dia pun ada reply. Tu yg kata ada org intercept. Intercept email ke atau intercept pegawai penguatkuasa tu tak tau la. kot.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #41 on: September 30, 2011, 11:05:12 PM »
Apa kata Ahli Majlis MPKj Zon 24 yang tinggal kat Putra Mahkota ni? Dia dok sinikan....mestilah sepatutnya jaga kawasan kita ni?.....
Tak berani punye pihak MPKJ nak buat parking b'meter kat kwsn BBM nie  >:( >:( >:( lgpun mereka (MPKJ) byk tak ambik tau (tak ambik berat) kat kwsn BBM nie t'utama MASALAH pokok hiasan di tgh pbahagi jln tlampau tinggi melebihi lampu jln, taman p'mainan kanak2, tong2 besi yg besar utk peniaga di sect 4, BBM, waktu kutipan sampah pejal yg tak t'atur adakalanyer 5 hari tak kutip2 dll.
KITA resident di BBM nie Ibarat Di Anak Tiri Kan oleh pihak MPKJ  >:( >:( >:(


PANAS ... PANAS ... PANAS   >:( >:( >:(

bkn mpkj x brani..or x amik peduli.. cume mungkin ada sesetengah perkara di luar bidang kuasa mpkj or kene buat aduan baru nk bertindak. klu bab aduan, mungkin ada yg kate letih laa nk buat aduan tp x jln gak..buat aduan sungguh2, pasti mpkj amik tindakan jugak..sebagaimana ada hamba Allah yg x putus2 komplen kat mpkj pasal penjaja di sek 4 hingga huru hara penjaja ni nak carik rezeki..nk bg mkn kluarga. Carik org2 yg ayat komplen power cmni.. minta mereka kemukan aduan psl hal2 yg di ungkit td.. setakat kita komplen 2 3 kali..pas2 f/up pun x buat.. "mereka pun mudah lupa"...


Buat aduan pun dia cakap tidak dipanjangkan ke jabatan terlibat walaupun tengok dalam email tu ketua jabatan dia pun ada reply. Tu yg kata ada org intercept. Intercept email ke atau intercept pegawai penguatkuasa tu tak tau la. kot.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #42 on: October 01, 2011, 12:18:31 AM »
aduan2 tu sumo eh kono masuk surathabar dulu baru di kiro ''official''...kalu setakat kek ketuo jabatan yo lon bule di layan laie... (den gurau yo, jgn marah yo mpkj)..;D ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #43 on: October 01, 2011, 02:28:54 PM »
aduan2 tu sumo eh kono masuk surathabar dulu baru di kiro ''official''...kalu setakat kek ketuo jabatan yo lon bule di layan laie... (den gurau yo, jgn marah yo mpkj)..;D ;D ;D ;D
Ha'a. Kitorang gurau aje. Janganla pulak lepas ni target kitorang. Gi la target sampah yg tak angkut ke, kereta rosak yg parking setahun ke..... kot.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Parking lot depan deretan kedai Bkt Mahkota
« Reply #44 on: October 01, 2011, 05:12:47 PM »
aduan2 tu sumo eh kono masuk surathabar dulu baru di kiro ''official''...kalu setakat kek ketuo jabatan yo lon bule di layan laie... (den gurau yo, jgn marah yo mpkj)..;D ;D ;D ;D
Ha'a. Kitorang gurau aje. Janganla pulak lepas ni target kitorang. Gi la target sampah yg tak angkut ke, kereta rosak yg parking setahun ke..... kot.

ghayo pon ado baki sikit laie sompek laie "selamat ari rayo & maap zahir batin".. ;D ;D ;D