Author Topic: Komuniti Fasa 1  (Read 13366 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

odi862

  • Guest
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #60 on: 22 Mar, 10:49:44 AM »
Assalamualaikum,

baru register.....tak tau ada forum ni, baru saja jumpa.

INA

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 188
  • Gender: Female
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #61 on: 30 Mar, 04:52:19 PM »
Tahniah Di Atas Pengekalan ABG K Atas Jawatannye sebagai Pengerusi...TAHniah Dari KAmi Semua FASA  1

rambo

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #62 on: 30 Mar, 09:34:44 PM »
ya.... tahniah juga buat tuan khair, ajk2nya dan biro2. Terbukti anda semua telah memberikan komitmen sepenuhnya pada warga TIP. Bertungkus lumus n bersengkang mata untuk kebaikan tmn kita ni....
Dgr x ramai yang datang.....
Kenapa ya..... ada yang takut kena di calonkan ke???????......... xde berani ke bro2 yang lain......
 jangan pandai cakap belakang je, bila time ada peluang boleh bercakap semuanya zip mulut mcm kena kancing GIGI pula tuuuuuuu.
KLU setakat dalam blog saja meluahkan perasaan baik TAK PAYAH.... xde sape pun yg nak ambil tau.

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #63 on: 31 Mar, 11:29:42 AM »
biasa la tu rambo.... x semua org zip mulut.... ade gk yg buka zip tu.... tp bila d calonkn.... ca alif bot....
stakat pndai cakap x pndai wt kje pn x guna gak....sumer org x betul... dia sj yg betul.....
apepn sy bterima kasih kpd ajk yg selama ni wt kerja sukarela demi ksejahteraan kita sumer...  :)

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #64 on: 31 Mar, 01:45:40 PM »
ramai orang boleh mengkritik, menghentam dan membising2... baling batu sorok tangan... sekarang baling batu sorok muka.... ;D ;D ;D

sikit saja yang boleh bekerja dan terlalu sedikit yg blh bekerja dgn sukarela..... maka pilih la mereka yg sedikit ini utk menjadi AJK... ;D

orang-orang yg boleh mengkritik, menghentam dan membising2 nih... AJK kena ambik & tapis apa matlamat/asas perkara yg diorg ajukan... tak kan diorang mengkritik, menghentam dan membising2 membuta tuli kot ??? ???

lagi pun org2 yg suka mengkritik, menghentam dan membising2 membuta tuli ni tak suka bercampur dgn orang, self fish  >:( >:( >:( selisih bahu atau selisih kereta/motor pun buat dono jeeee..... kalau kita tersilap sikit pun kita ditengkingnya.. nak menunjukkan dirinya yg level atasan dan hebat.... geram betul   >:( >:( >:(

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #65 on: 31 Mar, 02:54:09 PM »
hehe... sabar MATRIX... cm ade pengalaman jer...  ;D

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #66 on: 01 Apr, 01:23:53 PM »
pengalaman banyak.... dah pindah keluar KL pun tgk ada jugak org macam tu kat depan FS selisih sikit pun tak nak ketepi atau mengundur dgn muka serius dan dono je..., konon kereta mewah... org kereta kecik dan lama ni kena la mengalah walaupun terkial2 nak reverse guna gear manual dan ada berderet kereta kat belakang lagi...  >:( >:(

ada sorang tu hari tu menengking cashier FS pasal sedikit kesilapan... wowww hebatnya dia... golongan bangsawan ke ??? apa salahnya cakap elok2 ??? ??? byk sgt dah jumpa org yg rasa dirinya hebat nih... cakap dia saja betul walaupun hakikatnya salah... >:( >:(

abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: Komuniti Fasa 1
« Reply #67 on: 07 Apr, 10:54:21 PM »
salam ,abg harap MATRIK bersabar , bagi abg golongan seperti nie terlupa nak ingat pada kematian

dah terbujur kaku ....kereta besar ... rumah besar .. cakap besar semuanye tinggal
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU