Author Topic: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata  (Read 7548 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #15 on: November 11, 2011, 09:18:05 AM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #16 on: November 11, 2011, 09:21:22 AM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

Salam,

Nak best lagi... buat kotak2 putih hitam kat sudut yang sesuai... sambil2 masak..boleh layan dam haji...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #17 on: November 11, 2011, 09:22:39 AM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

Salam,

Nak best lagi... buat kotak2 putih hitam kat sudut yang sesuai... sambil2 masak..boleh layan dam haji...

Sekian.

bernas sekali...  ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #18 on: November 11, 2011, 09:25:09 AM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

Salam,

Nak best lagi... buat kotak2 putih hitam kat sudut yang sesuai... sambil2 masak..boleh layan dam haji...

Sekian.

bernas sekali...  ;D ;D ;D

main dam aji laki bini kek dapur? bernas laa sgttttt huhuhuhu

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #19 on: November 11, 2011, 09:27:00 AM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

Salam,

Nak best lagi... buat kotak2 putih hitam kat sudut yang sesuai... sambil2 masak..boleh layan dam haji...

Sekian.

bernas sekali...  ;D ;D ;D

main dam aji laki bini kek dapur? bernas laa sgttttt huhuhuhu

bagi mesra... ustaz cakap, kita pegang tangan bini jer pun dah gugur dosa... bayangkan kalu banyak bini... berapa banyak dosa yang boleh gugur tu...  ::) ::) ::)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #19 on: November 11, 2011, 09:27:00 AM »



sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #20 on: November 11, 2011, 09:28:54 AM »
tak cukup2 ker main 'dam aji" kat bilik? hihihihi

lily_dora

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #21 on: November 11, 2011, 10:03:04 AM »
mak oiii...terbesarla plak...sorryla kengkawan...xtau nk adjust cemana...

Ok, kalau macam ni macamana harganya ya? Bahagian atas berapa per feet dan bahagian bawah berapa per feet pulak?

ni saya dapat promotion price...total 7k++++ termasuk free hood & dapur...top guna concrete,pintu 3G...klu ada yg berminat boleh saya war2kan no konteknya... :)

nuris_123

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #22 on: November 11, 2011, 10:10:27 AM »
Salam kawan2....
saya baru siap buat kitchen cabinet 2 hari lepas...insyaallah nnti menyusul wardrobe lak(tggu budget)...kawan2 camana?...bolehla kita share gambo2 sambil jamu mata ;) ;)

lily....dh siap ye kitchennya...selamat memasak la ek...saya pn tgh korek tabung ayam...plan nk buat wardrobe bilik anak gak...

lily_dora

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #23 on: November 11, 2011, 10:18:59 AM »
Salam kawan2....
saya baru siap buat kitchen cabinet 2 hari lepas...insyaallah nnti menyusul wardrobe lak(tggu budget)...kawan2 camana?...bolehla kita share gambo2 sambil jamu mata ;) ;)

lily....dh siap ye kitchennya...selamat memasak la ek...saya pn tgh korek tabung ayam...plan nk buat wardrobe bilik anak gak...

mekasihla nur sbb rekomen...puashati la..u pn nk buat wardrobe gak ye....saya pn tgh buat kira2 ni sbb klu xde wardrobe mau mcm tongkang pecah bilik saya tu...

lily_dora

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #24 on: November 11, 2011, 10:21:22 AM »
Salam kawan2....
saya baru siap buat kitchen cabinet 2 hari lepas...insyaallah nnti menyusul wardrobe lak(tggu budget)...kawan2 camana?...bolehla kita share gambo2 sambil jamu mata ;) ;)

lily....dh siap ye kitchennya...selamat memasak la ek...saya pn tgh korek tabung ayam...plan nk buat wardrobe bilik anak gak...
nur...masukkn la gambor kitchen awak skali baru meriah skit ...hehe

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #25 on: November 11, 2011, 11:53:26 AM »


kih kih kih..apo bondo eh la korang..org sibuk2 cito pasal kabinet, bule pulak korang buat lawak dam haji, pogang tangan bini kek sini... ;D ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #26 on: November 11, 2011, 12:01:43 PM »
berkenan laa ngan side table tu. senang nak prepare makanan huhuhu

itu bukan table ler... cabinet gak tu... boleh buat gosok baju...  ;) ;) ;)

Salam,

Nak best lagi... buat kotak2 putih hitam kat sudut yang sesuai... sambil2 masak..boleh layan dam haji...

Sekian.

bernas sekali...  ;D ;D ;D

main dam aji laki bini kek dapur? bernas laa sgttttt huhuhuhu

bagi mesra... ustaz cakap, kita pegang tangan bini jer pun dah gugur dosa... bayangkan kalu banyak bini... berapa banyak dosa yang boleh gugur tu...  ::) ::) ::)

umang ai miang eh...he he he.. ;D ;D ;D
bukan sajo doso gugur bang....silap2 gigi pun bule gugur samo.. :D :D :D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #27 on: November 14, 2011, 09:48:27 AM »
No gambor kitchen kabinet yang den buek baru2 ni..
Kos dalam RM1300 termasuk blind curtain dan 2 rak kecil yang ada pinggan mangkok dan radio tu. Kabinet berbentuk L termasuk di atas jenang tingkap tu.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #28 on: November 14, 2011, 09:50:41 AM »
capt, termasuk eksos hood sekali?  ::)

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #29 on: November 14, 2011, 09:55:15 AM »
capt, termasuk eksos hood sekali?  ::)

Salam Capt,

Nak cantik lagi, letak ekzos motor kawa 600 tu... lagi seksi sehh...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #29 on: November 14, 2011, 09:55:15 AM »