Author Topic: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata  (Read 7558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #30 on: November 14, 2011, 09:56:35 AM »
capt, termasuk eksos hood sekali?  ::)
tak lah...cabinet dan curtain aje..

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #31 on: November 14, 2011, 10:08:43 AM »
cantik laa capt.. murah gak kan 1.3k jer... leh pm kan contact no contractor yg buat ni? tq..  ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #32 on: November 14, 2011, 10:19:22 AM »
cantik laa capt.. murah gak kan 1.3k jer... leh pm kan contact no contractor yg buat ni? tq..  ;D ;D
Kengkawan OR..base kat Melaka lah...

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #33 on: November 14, 2011, 10:29:18 AM »
cantik laa capt.. murah gak kan 1.3k jer... leh pm kan contact no contractor yg buat ni? tq..  ;D ;D
Kengkawan OR..base kat Melaka lah...

Alaaa.. ingat kan kat cni.. tp melaka - bbm x jauh laa capt.. ada org selamba jer leh ulang alik..  ::)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #34 on: November 14, 2011, 10:58:16 AM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #34 on: November 14, 2011, 10:58:16 AM »



CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #35 on: November 14, 2011, 11:10:09 AM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.
Tenguk lah..OR aje yang ada contact tu..kengkwan perempuan dia.. :-*

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #36 on: November 14, 2011, 01:12:54 PM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.
Tenguk lah..OR aje yang ada contact tu..kengkwan perempuan dia.. :-*

takut nak tanyo bini lah tu...keh keh keh.. ;D ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #37 on: November 14, 2011, 01:14:20 PM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.

duit minyak tu suruh capt yg bayar kan... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #38 on: November 14, 2011, 01:53:50 PM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.
Tenguk lah..OR aje yang ada contact tu..kengkwan perempuan dia.. :-*

takut nak tanyo bini lah tu...keh keh keh.. ;D ;D ;D ;D

menjak kes KK tu...  ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D

ko jangan my... member tu lepas geram malam ni berderai habis pin kang... ahaks... ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #39 on: November 14, 2011, 02:05:10 PM »
Kalau nak pasang blind, dia sanggup datang instal sini tak rasanya? Bayar extra duit minyak dia je la. Bagi contact la capt.
Tenguk lah..OR aje yang ada contact tu..kengkwan perempuan dia.. :-*

takut nak tanyo bini lah tu...keh keh keh.. ;D ;D ;D ;D

menjak kes KK tu...  ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D

ko jangan my... member tu lepas geram malam ni berderai habis pin kang... ahaks... ;D ;D ;D

keh keh keh...dio diam yo tu...tongah pikir apo nak tulih... ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #40 on: November 15, 2011, 10:14:11 AM »
cantik poti sojuk tu. banyak eh fridge magnet kek situ. kowserrr huhuhuhu

nina_CR

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #41 on: February 03, 2012, 12:35:02 PM »


macam kenal je photo kitchen ni...thanks

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #42 on: February 03, 2012, 04:55:52 PM »
No gambor kitchen kabinet yang den buek baru2 ni..
Kos dalam RM1300 termasuk blind curtain dan 2 rak kecil yang ada pinggan mangkok dan radio tu. Kabinet berbentuk L termasuk di atas jenang tingkap tu.

nak mintak capt buatkan 1 kat camellia courts sana buleh?dapur sane kecik je...lagi murah la gamaknya...buleh?buleh la...buleh la... :P

--------------------------------

ha tu la...belum abis baca dah reply...ingatkan capt buat sendiri tadik...............dah berangan2 dah....
« Last Edit: February 03, 2012, 04:58:43 PM by Chakhedik »

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kitchen Cabinet & Almari....jom jamu mata
« Reply #42 on: February 03, 2012, 04:55:52 PM »