Author Topic: bila lion group nak buat projek perumahan baru....  (Read 8248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #30 on: November 11, 2011, 02:59:47 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

Salam Dd,

Boleh laaa geng2 TT beli sorang satu.... esok rumah Dd, lusa rumah My.. lepas tu rumah Sazz.. lepas tu rumah KM...
lepas tu rumah AS... cukupkan  7 orang dah boleh round table untuk satu minggu.. Pekena teh 0 dengan biskut Merry pon dah ok dah ...

Sekian.

boleh juga... minggu depannya plak kita buat kat anjung singgahsana... ramai gak member kita dalam ni yang dok sana... ::) ::) ::)

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #31 on: November 11, 2011, 03:01:47 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

Salam Dd,

Boleh laaa geng2 TT beli sorang satu.... esok rumah Dd, lusa rumah My.. lepas tu rumah Sazz.. lepas tu rumah KM...
lepas tu rumah AS... cukupkan  7 orang dah boleh round table untuk satu minggu.. Pekena teh 0 dengan biskut Merry pon dah ok dah ...

Sekian.

boleh juga... minggu depannya plak kita buat kat anjung singgahsana... ramai gak member kita dalam ni yang dok sana... ::) ::) ::)

Salam,

Mau muntah karipap nanti.. hehehee... jgn mare ye..

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #32 on: November 11, 2011, 03:04:11 PM »
Salam,

Mau muntah karipap nanti.. hehehee... jgn mare ye..

Sekian.

nampaknya x bleh join makan karipap nanti. sbb org rumah xde  ;D ;D

zaharah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #33 on: November 11, 2011, 03:10:27 PM »
 ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #34 on: November 11, 2011, 03:13:14 PM »


harga dalam 380k +++.... 8) 8) 8) 8)

klo single storey x berkonan laa den huhuhu

ari tu kato lon kawin laie...sst kiro ok la tu bang...kah kah kah.. ;D ;D ;D ;D

sst tu apo?  ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D menjak kawan ngan MsSpectra ni, pandai plak short form yer... ;D ;D ;D

single storey terrace...he he he.. ;D ;D ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #35 on: November 11, 2011, 03:22:02 PM »
Salam,

Mau muntah karipap nanti.. hehehee... jgn mare ye..

Sekian.

nampaknya x bleh join makan karipap nanti. sbb org rumah xde  ;D ;D

Salam Sazzzzz,

Tak pa.. dr K kan ada....

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #36 on: November 12, 2011, 01:46:15 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

Salam Dd,

Boleh laaa geng2 TT beli sorang satu.... esok rumah Dd, lusa rumah My.. lepas tu rumah Sazz.. lepas tu rumah KM...
lepas tu rumah AS... cukupkan  7 orang dah boleh round table untuk satu minggu.. Pekena teh 0 dengan biskut Merry pon dah ok dah ...

Sekian.

Betui ... betui ... betui ...  ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #37 on: November 13, 2011, 03:37:15 PM »
Salam Sazzzzz,

Tak pa.. dr K kan ada....

Sekian.

dr K tu my yg punya hihihi

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #38 on: November 13, 2011, 04:23:17 PM »
Salam Sazzzzz,

Tak pa.. dr K kan ada....

Sekian.

dr K tu my yg punya hihihi

bg la kek sesapo yg ngaku lon kawin tu...he he.. ;D ;D ;D ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #39 on: November 14, 2011, 05:16:39 AM »
Salam,

Mau muntah karipap nanti.. hehehee... jgn mare ye..

Sekian.

nampaknya x bleh join makan karipap nanti. sbb org rumah xde  ;D ;D

Salam Sazzz,

Orang rumah balik kampung bersalin ka? Wakakakakakaaaaa....

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #40 on: November 14, 2011, 06:31:21 AM »
Salam,

Mau muntah karipap nanti.. hehehee... jgn mare ye..

Sekian.

nampaknya x bleh join makan karipap nanti. sbb org rumah xde  ;D ;D

Salam Sazzz,

Orang rumah balik kampung bersalin ka? Wakakakakakaaaaa....

Sekian.

atau kono rantai ... ;D ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #41 on: November 14, 2011, 08:33:18 AM »
Salam Sazzz,

Orang rumah balik kampung bersalin ka? Wakakakakakaaaaa....

Sekian.

haah bersalin laa sgt  ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #42 on: November 14, 2011, 08:34:08 AM »
bg la kek sesapo yg ngaku lon kawin tu...he he.. ;D ;D ;D ;D

den xnak kaco line hihihi