Author Topic: bila lion group nak buat projek perumahan baru....  (Read 8233 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Asrar Azzahra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #15 on: November 11, 2011, 12:25:29 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #16 on: November 11, 2011, 12:28:39 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #17 on: November 11, 2011, 12:34:39 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #18 on: November 11, 2011, 12:36:10 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

banyak tu yo info yg den ado... ;D ;D ;D ;D

Asrar Azzahra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #19 on: November 11, 2011, 12:40:35 PM »
oo..ingatkan doble storey..

single storey mcam mahal la harga tu..huahua

lg suka double storey..snang klu family sanak sedara dtg lepak2.clearkan bawah je..atas buat apa yg patut..hee

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #20 on: November 11, 2011, 12:41:04 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

banyak tu yo info yg den ado... ;D ;D ;D ;D

takkan brocure tak ambik... tempek jer kek sini... ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #21 on: November 11, 2011, 12:44:13 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

banyak tu yo info yg den ado... ;D ;D ;D ;D

takkan brocure tak ambik... tempek jer kek sini... ;D

lon ado brocure eh...tggu ap & dl approve kek mpkj dulu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #22 on: November 11, 2011, 12:45:42 PM »


harga dalam 380k +++.... 8) 8) 8) 8)

klo single storey x berkonan laa den huhuhu

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #23 on: November 11, 2011, 12:48:21 PM »
Mengikut orang cina, singa bukanlah salah satu binatang yang terdapat dalam kalendar zodiak mereka. Yang paling hampir dengan singa ialah harimau. Tahun harimau yang akan datang ialah pada tahun 2022. Oleh itu, mungkin pada tahun itulah pembangunan akan dijalankan  ;D ;D ;D

sobab eh singo xdo kek negara China kot. yg ado banyak kek Afrika tu.  ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #24 on: November 11, 2011, 12:48:37 PM »


harga dalam 380k +++.... 8) 8) 8) 8)

klo single storey x berkonan laa den huhuhu

ari tu kato lon kawin laie...sst kiro ok la tu bang...kah kah kah.. ;D ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #25 on: November 11, 2011, 12:53:54 PM »


harga dalam 380k +++.... 8) 8) 8) 8)

klo single storey x berkonan laa den huhuhu

ari tu kato lon kawin laie...sst kiro ok la tu bang...kah kah kah.. ;D ;D ;D ;D

status jo single tapi rumah nak double  ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #26 on: November 11, 2011, 12:58:07 PM »


harga dalam 380k +++.... 8) 8) 8) 8)

klo single storey x berkonan laa den huhuhu

ari tu kato lon kawin laie...sst kiro ok la tu bang...kah kah kah.. ;D ;D ;D ;D

sst tu apo?  ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D menjak kawan ngan MsSpectra ni, pandai plak short form yer... ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #27 on: November 11, 2011, 01:01:41 PM »


on the way ....semi D...

Mano ekau tau lion group nak buek semi D my  ??? ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #28 on: November 11, 2011, 01:03:37 PM »
ye ke?kat syeksyen brapa yer..dari mana dpat perkhabaran ni.klau la betul,alhamdulilah.bkan apa,bukit mahkota n sunyi je..slalu pecah masuk rumah.

dalam tahun dopan... :D :D :D

Ekau biar boto my  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: bila lion group nak buat projek perumahan baru....
« Reply #29 on: November 11, 2011, 02:24:03 PM »
my:betul ke info  price n..hehhehe

standby duit kita bli tahun depan.huahua

lobih kurang...tapi single storey semi D... ;D ;D ;D

luas braper? bilik air ada braper?  ::)

Salam Dd,

Boleh laaa geng2 TT beli sorang satu.... esok rumah Dd, lusa rumah My.. lepas tu rumah Sazz.. lepas tu rumah KM...
lepas tu rumah AS... cukupkan  7 orang dah boleh round table untuk satu minggu.. Pekena teh 0 dengan biskut Merry pon dah ok dah ...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”