Author Topic: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??  (Read 1680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ana_hassanah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Female
  • l'effort est ma force
Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« on: November 13, 2011, 06:19:06 PM »
Salam..

just nk share yg sy rasa t'ganggu dgn kehadiran org mesin rumput yg naik moto nie.. sampaikan dlm 1 hr org yg sama @ org laen 2 3x hon depan umah tanya nk mesin rumput ke x.. esknya pon hon tanya nk mesin ke x... huh sgt2 annoying..  >:(
-aNa_hasSanah-

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #1 on: November 13, 2011, 08:57:48 PM »
Kat anjung ni selalu nampak pemotong2 rumput bermotosikal n berbasikal meronda sambil usha sana-sini. Biasanya kalau saya nampak mereka lalu pelan2 depan rumah, saya akan keluar tunjukkan diri sambil pandang mereka. Tapi mereka terus jalan dan buat dek..tak tanya apa pun. Saya rasa jiran2 di anjung ni kebanyakan ambil org yg sama utk potong rumput. Bangla kurus tinggi. Dia ni takde geng..dan pekerja bangi height jg. Nampak tekun dan jujur orgnya. Sebab tu selalu call dia.

jebateja

  • Kek Gula Hangus Lazat, Home Made..
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 183
  • Gender: Male
  • jebateja
    • Meh tempah kek gula hangus dan pelbagai lagik
Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #2 on: November 13, 2011, 10:03:53 PM »
rumah den tak de rumput utk di keja kan TAPI depa dok lalu lalang buat den risau keselamatan anak2 dan harta benda...sebab depa ni muka macam pecah rumah jerk.....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #3 on: November 13, 2011, 11:44:27 PM »
OT... alkisahnya guard memasuki anjung dan lot banglo dah tiada lagi
dan beberapa rumah di lot banglo telah dipecah masuk beberapa hari kebelakangan ini
termasuklah rumah YDP PPBSP, Hj Ahmad
harap semua tingkatkan keselamatan rumah dan keluarga masing-masing
juga dimaklukan kecurian kereta pun dah ada 1-2 kes
tapi tak ingat jenis apa

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #4 on: November 14, 2011, 09:38:12 AM »
OT... alkisahnya guard memasuki anjung dan lot banglo dah tiada lagi
dan beberapa rumah di lot banglo telah dipecah masuk beberapa hari kebelakangan ini
termasuklah rumah YDP PPBSP, Hj Ahmad
harap semua tingkatkan keselamatan rumah dan keluarga masing-masing
juga dimaklukan kecurian kereta pun dah ada 1-2 kes
tapi tak ingat jenis apa
Triton...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #4 on: November 14, 2011, 09:38:12 AM »



ana_hassanah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Female
  • l'effort est ma force
Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #5 on: November 14, 2011, 11:09:39 PM »
Kat anjung ni selalu nampak pemotong2 rumput bermotosikal n berbasikal meronda sambil usha sana-sini. Biasanya kalau saya nampak mereka lalu pelan2 depan rumah, saya akan keluar tunjukkan diri sambil pandang mereka. Tapi mereka terus jalan dan buat dek..tak tanya apa pun. Saya rasa jiran2 di anjung ni kebanyakan ambil org yg sama utk potong rumput. Bangla kurus tinggi. Dia ni takde geng..dan pekerja bangi height jg. Nampak tekun dan jujur orgnya. Sebab tu selalu call dia.

biasa bape price org tue amek utk potong rumput??

OT... alkisahnya guard memasuki anjung dan lot banglo dah tiada lagi
dan beberapa rumah di lot banglo telah dipecah masuk beberapa hari kebelakangan ini
termasuklah rumah YDP PPBSP, Hj Ahmad
harap semua tingkatkan keselamatan rumah dan keluarga masing-masing
juga dimaklukan kecurian kereta pun dah ada 1-2 kes
tapi tak ingat jenis apa


actually umah sy dah masuk kali ke-3 masuk kena pecah dek p'curi durjana.......  >:(


-aNa_hasSanah-

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Ada sesiapa yg rasa t'ganggu x??
« Reply #5 on: November 14, 2011, 11:09:39 PM »