Author Topic: Teh Tarik Club Yr. 2011  (Read 38790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1230 on: December 29, 2011, 03:19:30 PM »
waaa apsal mlm ni xde tt  :'( :'( :'(
Ganti ngan TT durian jumaat ni. Mintak sazz & my arrange supply.

sehingga kini 88.88% kawan tak dapat turun Jumuat ini... :-[ :-[ :-[ selebihnya akan dipastikan semasa mesyuarat malam nanti... ::)

hari ni maka kompom 99.99% kawan tak dapat turun Jumaat ni... :'( jadi, silalah jalan dulu jika ingin jalan... ;D

bro sazz, timacih ajak minum semalam... ;D ;D ;D

nampaknya TT x dpt diadakan sehingga tahun depan  ;D

ps: smlm cari barang ker huhuhuh

ada meeting kat ampang... ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1231 on: December 29, 2011, 03:28:28 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1232 on: December 29, 2011, 03:34:31 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

klo camtu 2 Jan laa huhuhu

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1233 on: December 29, 2011, 03:38:50 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

klo camtu 2 Jan laa huhuhu

Ok. Mintak tolong confirmkan supply. Nanti inform berapa harga. Boleh sms kalau nak cepat reply.

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1234 on: December 29, 2011, 03:40:01 PM »
waaa apsal mlm ni xde tt  :'( :'( :'(
Ganti ngan TT durian jumaat ni. Mintak sazz & my arrange supply.

sehingga kini 88.88% kawan tak dapat turun Jumuat ini... :-[ :-[ :-[ selebihnya akan dipastikan semasa mesyuarat malam nanti... ::)

hari ni maka kompom 99.99% kawan tak dapat turun Jumaat ni... :'( jadi, silalah jalan dulu jika ingin jalan... ;D

bro sazz, timacih ajak minum semalam... ;D ;D ;D

nampaknya TT x dpt diadakan sehingga tahun depan  ;D

ps: smlm cari barang ker huhuhuh

Salam,

Bukan ke hari2 cari barang?

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1235 on: December 29, 2011, 03:40:19 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

klo camtu 2 Jan laa huhuhu

Ok. Mintak tolong confirmkan supply. Nanti inform berapa harga. Boleh sms kalau nak cepat reply.

apa2 pun nnt PM saja ya pak  ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1236 on: December 29, 2011, 03:45:26 PM »
ada yg cadangkan buat tt dian kat gerai durian kat sg buah  ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1237 on: December 29, 2011, 03:49:25 PM »
Pun ok tapi kat situ takde lampu. Kena buat petang la.

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1238 on: December 29, 2011, 03:54:46 PM »
Pun ok tapi kat situ takde lampu. Kena buat petang la.

yer ker? tp klo petang org baru balik dari kerja  ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1239 on: December 29, 2011, 03:58:48 PM »
kalau nak tt rambutan malam ni... kawan ada banyak


jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1240 on: December 29, 2011, 04:03:18 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

Wooo.. TT penutup 2011 takde la kiranyer nih..? ingatkan kalo ade bleh le jemput Cik Murni & rakan-rakan kasi present sket hasilan kajin e-community aritu..  ::)
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1241 on: December 29, 2011, 04:05:04 PM »
Camtu, buat TT pembukaan tahun & pembukaan durian je la. Supply amacam? Boleh dapat untuk 31 haribulan dan 2 haribulan? Kalau nak TT rambutan, malam ni pun boleh. Gi cari aje rambutan petang ni kejap.

Wooo.. TT penutup 2011 takde la kiranyer nih..? ingatkan kalo ade bleh le jemput Cik Murni & rakan-rakan kasi present sket hasilan kajin e-community aritu..  ::)

Salam,

 :D  ;D  ???

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1242 on: December 29, 2011, 04:06:08 PM »
kalau nak tt rambutan malam ni... kawan ada banyak



diri ini masih lagi mengenal antara rambutan dan pulesan  ;D ;D ;D

ps: mlm ni kan ada treasure hunt huhuhu

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1243 on: December 29, 2011, 04:08:17 PM »
kalau nak tt rambutan malam ni... kawan ada banyak



diri ini masih lagi mengenal antara rambutan dan pulesan  ;D ;D ;D

ps: mlm ni kan ada treasure hunt huhuhu

Salam,

 :)  :D  ;D

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club Yr. 2011
« Reply #1244 on: December 29, 2011, 04:12:06 PM »
tulah tak habis posting, pc buat hal.

...nak quote balik posting tadi... ada lah sikit buah-buahan dalam simpanan ini (rambutan dan pulasan)
kalau nak bawa tt malam ni ..insya-Allah boleh