Author Topic: PS3 vs Wii vs XBox 360  (Read 7675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #30 on: 26 Dec, 01:49:48 AM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

lopeh tu den pun nak pinjam gak  ;D ;D

Tak buleh kongsi2, den suko game tu  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #31 on: 26 Dec, 02:13:04 AM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

lopeh tu den pun nak pinjam gak  ;D ;D

Tak buleh kongsi2, den suko game tu  ;D ;D ;D

tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #32 on: 26 Dec, 11:10:05 PM »


tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

klo x buleh kongsi, burn laa untuk den satu copy hihihi

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #33 on: 28 Dec, 03:50:34 AM »


tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

klo x buleh kongsi, burn laa untuk den satu copy hihihi

Den baru nak pinjam kau punye jang buat copy. Den mano ado, den donga2 je. Kalau ado pon, den taknak boli... kalau boli pon den tak koba kat sapo2...  ;D

sanji

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
    • Kedai Pc Games
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #34 on: 18 Feb, 04:32:53 PM »
kawe ni, minat PS3 ajo, extreme2 skit

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #35 on: 18 Feb, 05:05:39 PM »
PS3 ok dah. Tapi sekarang ramai yg pakai iPad n Android sambung kat TV.

sekutshop

  • Guest
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #36 on: 07 Apr, 09:39:52 PM »
saya disini ada buat servis/update/download game untuk jtag/rgh xbox 360.... sesiapa berminat untuk  membeli game jtag xbox sila bawa hardisk (CONSOLE) atau pendrive yang besar :}

* boleh request game
* tranfer game
* update game
* servis xbox
* jtag
* beli hardisk yang penuh dengan game
« Last Edit: 07 Apr, 11:34:38 PM by sekutshop »

sekutshop

  • Guest
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #37 on: 07 Apr, 09:48:03 PM »
wa mcm best jek.. kt mane ada promotion xbox ni?

promotion xpasti kat mana ada.. tapi kalau beli yang secondhand pun ok... ada bnyk dlm mudah or tmpt game community

sekutshop

  • Guest
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #38 on: 07 Apr, 09:50:31 PM »
kinect ler terbaik... mmg enjoy main seisi keluarga...

mak bapak bleh main sport, racing, fitness, dance & action games...
anak-anak bleh main game yg sesuai dgn depa tanpa tercegat depan tv jer, sbb kena ada movement...

bila ada family gathering, ramai boleh main, sbb mudah nak belajar...

satu alternatif untuk exercise/aktiviti luar rumah... baru main 30 minit dah basah dengan peluh...
anak2 tak cepat bosan dgn game macam nie, ada kebaikan disitu... tapi kena kawal time depa main...


ye bang.. tu betul... memang berpeluh... tapi untuk yang ada kinnect... game kinnect pun ada bnyk.. untuk senaman.. menari.. lawan.. n macam2..

sekutshop

  • Guest
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #39 on: 07 Apr, 09:52:27 PM »
Pengalaman..

wii : dah tak main sebab gambar tak cantik n controller selalu terlepas, terutamanya kanak kanak.
xBox 360 + Kinect : ok utk kanak kanak n family... la ni tengah main Dance Central 2.
Ps3 : no comment. sebab tak dak exp.

yup betul tu... tapi untuk ps3 or xbox sebnarnya ada game yg hanya kuar di xbox dan xkuar di ps3...tp klu untk fmly game.. xbox mmg terbaik la sb mmg bnyk option...

EdwardDal

  • Guest
PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #40 on: 25 Mar, 05:34:48 PM »
u will get bored of wii over time.
xbox or ps3
i have a xbox coz i got it cheap from a mate, but ps3 is prob better for ya witht eh blue way etc

bennieBub

  • Guest
PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #41 on: 25 Apr, 04:07:45 AM »
TV is just in my room.

Nothing but games is used for it. Wonder if the Wii U will be graphically superior. Brother likes to play Forza sometimes on Xbox so a few times the off screen Wii U is nice.

byronlom

  • Guest
PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #42 on: 04 May, 08:03:35 PM »
Just Voted
PS3     46
Wii      42
X-BOX 12

I Voted for the X-box dont really want it but the odds are so much better