Author Topic: Re: Jom Main Badminton ... Year 2012  (Read 52463 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #30 on: January 12, 2012, 05:41:16 PM »
menarik. tp untuk den letak TIZ jer laa yer
Letak TKK aje lah.. :-*

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #31 on: January 12, 2012, 05:46:42 PM »
TKK apa lak tu capt?

menarik. tp untuk den letak TIZ jer laa yer
Letak TKK aje lah.. :-*

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #32 on: January 12, 2012, 05:52:12 PM »
TKK apa lak tu capt?

menarik. tp untuk den letak TIZ jer laa yer
Letak TKK aje lah.. :-*

Team Klinik Kesihatan...  ::) ::) ::)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #33 on: January 12, 2012, 06:30:30 PM »


Kalau-kalau ada yang berminat nak menempah sama...

TAZ..Team Abang Zul

amacam bro... kaler kuning tu ok tak? tulisan hitam...  ;D



fuh....ado baju laie... ;D ;D ;D

Inilah semangat kesukanan... lopeh ni, takdo baju ni tak buleh main samo  ;D ;D ;D. Order online murah yo, rm30 je selai...  :P :P ;D

mahal tu... sesamo kekawan ni kita bagi diskaun jadi RM 35 jer selai...  ::) ::) ::)

diskaun 35 solai + hamper durian skali... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #34 on: January 13, 2012, 09:42:56 AM »

diskaun 35 solai + hamper durian skali... ;D ;D ;D


hamper tak der... kalau nak kotak tisu ngan gambar dian jer boleh lah...  ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #35 on: January 13, 2012, 10:03:54 AM »

diskaun 35 solai + hamper durian skali... ;D ;D ;D


hamper tak der... kalau nak kotak tisu ngan gambar dian jer boleh lah...  ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D

hampas dian pun banyak  ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #36 on: January 14, 2012, 02:32:28 PM »


OK, dikongsikan design baju terkini.

Tolong abaikan design sebelum ini.

Harga RM26 termasuk nama dan logo.

Sila PM saya jika nak order.
« Last Edit: January 14, 2012, 02:36:59 PM by @kuSempoi »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #37 on: January 14, 2012, 02:39:38 PM »
Oh btw.. saya juga telah confirm dgn pihak sekolah untuk menggunakan gelanggang yang satu lagi (gelanggang paling dekat dengan tandas pada hari Rabu) untuk sesiapa yang nak turut main. Kalau ada ahli baru yg nak hadir, dipersilakan.

Go TAZ.

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #38 on: January 14, 2012, 04:24:31 PM »
Dah ada baju, leh la buat friendly:D

Mr Jem

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 66
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #39 on: January 14, 2012, 07:19:56 PM »
Assalammualaikum,

Apa khabar..biasa jadi pemerhati jer dalam PMC..

Nak join main badminton boleh? Dah bertahun tak main sejak pindah sini  :D

Ada Syarat Wajib ke Syarat Sah ke kalau nak join main??   ;D

Selamat berkenalan  :D

Salam perkenalan dari saya

REgards

Jem

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #40 on: January 14, 2012, 10:40:47 PM »
Assalammualaikum,

Apa khabar..biasa jadi pemerhati jer dalam PMC..

Nak join main badminton boleh? Dah bertahun tak main sejak pindah sini  :D

Ada Syarat Wajib ke Syarat Sah ke kalau nak join main??   ;D

Selamat berkenalan  :D

Salam perkenalan dari saya

REgards

Jem

Salam,

Abang JEM ka?  I follow...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #41 on: January 14, 2012, 10:51:02 PM »
Assalammualaikum,

Apa khabar..biasa jadi pemerhati jer dalam PMC..

Nak join main badminton boleh? Dah bertahun tak main sejak pindah sini  :D

Ada Syarat Wajib ke Syarat Sah ke kalau nak join main??   ;D

Selamat berkenalan  :D

Salam perkenalan dari saya

REgards

Jem

syarat sah dia satu jer... bayaran bulanan...  ;D ;D ;D

untuk tahu syarat2 kecil yang lain termasuk smash perut, turun jer dulu... nanti kita chiter... ;) ;) ;)

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #42 on: January 14, 2012, 10:53:27 PM »
Oh btw.. saya juga telah confirm dgn pihak sekolah untuk menggunakan gelanggang yang satu lagi (gelanggang paling dekat dengan tandas pada hari Rabu) untuk sesiapa yang nak turut main. Kalau ada ahli baru yg nak hadir, dipersilakan.
Jadi sekarang ni ada berapa court semuanya? Berapa org yg main setakat ni? Berminat nak turun ni ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #43 on: January 14, 2012, 11:01:03 PM »
Oh btw.. saya juga telah confirm dgn pihak sekolah untuk menggunakan gelanggang yang satu lagi (gelanggang paling dekat dengan tandas pada hari Rabu) untuk sesiapa yang nak turut main. Kalau ada ahli baru yg nak hadir, dipersilakan.
Jadi sekarang ni ada berapa court semuanya? Berapa org yg main setakat ni? Berminat nak turun ni ;D

court ada 2 dah ler... nanti kita concure semua... ;D ;D ;D

orang yang turun bergantung kepada jadual masing2... tapi cukup ler takat nak keluar peluh tu... kalau larat tak nak keluar main terus pun boleh... ;) ;) ;)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jom Main Badminton ... Year 2012
« Reply #44 on: January 15, 2012, 07:31:53 AM »
jemput datang... lagi ramai lagi bagus sebab dah ada 2 court