Author Topic: Product Name utk Bukit Mahkota...  (Read 2899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Product Name utk Bukit Mahkota...
« on: June 05, 2008, 11:04:05 AM »
Saya puas browse internet utk dapatkan Product name utk each section. tapi tak de. even dekat web lion group pun tak de.. so Harap ada yang boleh tolong bantu update.

Seksyen 1
 ????, ????,

Seksyen 2
 ????, ????,

Seksyen 3
 ????, ????,

Seksyen 4
 ????, ????,

Seksyen 5
 ????, ????,

Seksyen 6
Alamanda Semi-D, ????, ????,

xemadi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 63
  • Gender: Male
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #1 on: June 05, 2008, 11:15:23 AM »
Teres lama - Seksyen 6 - Mirabella rasanya

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #2 on: January 15, 2009, 10:00:32 AM »
rumah cluster baru, seksyen 6...Nadira

muhdrazi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 72
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #3 on: January 15, 2009, 09:47:53 PM »
Sekysen 1 ada 3 jenis rumah je En. Sulaiman...dah itu je design yang ada ::)

Saya cilok ni dari pamplet diorang kat rumah contoh. Jangan tanyo laa apa maknanya...den pun kurang pasti...hahahah

Lafite


Novar


Imperia

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #4 on: January 16, 2009, 12:15:09 PM »
Sekysen 1 ada 3 jenis rumah je En. Sulaiman...dah itu je design yang ada ::)

Saya cilok ni dari pamplet diorang kat rumah contoh. Jangan tanyo laa apa maknanya...den pun kurang pasti...hahahah

Lafite


Novar


Imperia


hang duduk rumah yg mana satu??

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #5 on: January 22, 2009, 08:16:58 AM »
kat site opis ada master plan...

kat situ banyak nama projek mengikut fasa...
tapi, tak ikut seksyen plak...

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #6 on: January 22, 2009, 10:30:27 AM »
kat site opis ada master plan...

kat situ banyak nama projek mengikut fasa...
tapi, tak ikut seksyen plak...

ini sama mcm  SDSI - satu daerah satu industri , program ushawan MECD. 
...fikir2 kan produk Bandar Bukit Mahkota  :D
___________________
aku /..PMB

BardmyNusa

  • Goal Setting: "Kebebasan Kewangan & Keperibadian"
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
  • Gender: Male
  • Kitalah penentu corak masa depan kita..!
    • Surf My Blog Info (F.O.C : It Free of charge..)
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #7 on: February 28, 2009, 08:50:56 PM »
Sebaiknya biarlah nama yg memberi semangat, contoh; bila bangun pagi aje kita rasa bersemangat sebab nama seksyen kita macam memberi semangat untuk bekerja berusaha.

Atau nama yg memberi perangsang kepada minda kita agar selalu merasa bersyukur atas kurnia nikmat illahi..

Mungkin juga nama yg memberi inspirasi kepada penduduk untuk lebih tekun dengan suatu sumber inspirasi baru bila tinggal ditempat itu.

Dan boleh jugak, nama yg membuatkan kita sentiasa 'termotivasi' sepanjang hari sepanjang masa tidak kira apa yg sedang kita usahakan.

Apa-apa pun biarlah nama itu boleh merealisasikan apa-apa impian yg bermain diminda kita setiap hari serta generasi kini dan akan datang.. biarlah mereka tahu tempat tinggal mereka mendatangkan semangat yg meransang minda mereka untuk sentiasa memberi inspirasi apa jua impian dan kemahuan mereka bila mana mereka bangun pagi hingga di waktu tidur dimalam hari..

Sekadar cadangan dan sumbangan buah fikiran saya..

BardNusa

zarin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 139
  • Gender: Male
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #8 on: March 31, 2009, 08:18:20 PM »
Teres ZARA

dilayie

  • Guest
Re: Product Name utk Bukit Mahkota...
« Reply #9 on: April 01, 2009, 03:05:47 PM »
bunglow kt seksyen 6D - Villa Khazana
tq  ;D